0
Vaša košarica:
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 100 €

Posode in ponve

WMF

4 DELNI SET POSOD S POKROVI Diadem Plus

Z serijo Diadem Plus je WMF zasnoval serijo, ki se je dolgoročno izkazala pri vsakodnevni uporabi, primerni za kuhanje tako majhnih kot velikih porcij. Rahlo izbočena oblika je videti elegantno.
Če radi kuhate, potem potrebujete različne posode in v setu Diadem Plus so ravno takšne!
1x lonec s pokrovom Ø 20 cm (približno 3 l) in3x lonec s pokrovom: Ø 16 cm (približno 2 l), 20 cm (približno 3,7 l), 24 cm (približno 6,5 l)
 
 
 
Blagovna znamka: WMF
Serija: DIADEM PLUS
Šifra: 07.3004.6040
Cena z DDV:
279,00 € 149,99 €

O seriji Diadem Plus

Širok prelivni rob za odlivanje brez kapljanja.
Lonci WMF so primerni za vse tipe kuhališč, vključno z indukcijskimi. 
TransTherm je patentirana konstrukcija dna z enakomerno porazdelitvijo toplote in podaljšanim shranjevanjem toplote za energetsko učinkovito kuhanje.

 

Material: 

Cromargan® nerjaveče jeklo 18/10 je primerno za pomivanje v pomivalnem stroju, enostavno za čiščenje, varno v pečici, brez okusa in odporno na kisline.
Elegantna izbočena oblika.

Razvito v Nemčiji. 
 

Če radi kuhate, potem potrebujete različne posode, čeprav se je nekaj osnovnih oblik izkazalo za standardno opremo. WMF jih kombinira v različnih velikostih v raznolik izbor, pri čemer v nobenem kompletu ne sme manjkati posod za meso ali pekač. Vse, kar za kuhanje potrebuje veliko tekočine, se prilega v visoko posodo, saj je njen rob še posebej visok. Srednje visoka posoda je kombinacija ponve in visoke posode, rob je višji od ponve, zato pri cvrtju skoraj nobena maščoba ne uide, krati pa je rob nižji od roba mesne posode, tako da tekočina hitreje izhlapi, meso ali zelenjavo zlahka obračate. Vsi lonci so izdelani iz kvalitetnega in robustnega Cromargana®, opremljeni pa so z univerzalnim podstavkom TransTherm® in so zato primerni za vse vrste kuhališč, vključno z indukcijskimi.

Z serijo Diadem Plus je WMF zasnoval serijo, ki se je dolgoročno izkazala pri vsakodnevni uporabi. Primerni za kuhanje majhnih in velikih porcij. Rahlo izbočena oblika je videti elegantno.

Univerzalno dno TransTherm® z močnim aluminijastim jedrom hitro in neposredno prenaša toploto iz kuhališča v notranjost posode. Temperaturo je mogoče natančno regulirati in za kuhanje ni potrebna najvišja raven znanja. Skozi pokrov iz toplotno odpornega stekla lahko nadzirate postopek kuhanja.

V loncu za mleko z majhnim premerom se mleko in druge tekočine hitro segrejejo in po zaslugi izlivnega robu tudi pridejo v skodelico, ne da bi kapljale.

 

O znamki WMF

Nemška znamka WMF je znana po svoji vsestranski elegantni paleti izdelkov, ter njihovi zanesljivosti v kakovosti in končni obdelavi. WMF že več kot 160 let ustvarja prave izkušnje, hkrati pa ohranja profesionalne standarde in napreduje v proizvodnih tehnologijah.

Vsebina:

1x ponev s pokrovom Ø 20 cm (približno 3 l)

3x lonec s pokrovom: Ø 16 cm (približno 2 l), 20 cm (približno 3,7 l), 24 cm (približno 6,5 l)

 

Lastnosti:

Material: Cromargan® 18/10 nerjaveče jeklo, steklo
Končna obdelava: nerjaveče jeklo - polirano
Barva: jeklo
Enostavno čiščenje
Primerno za čiščenje v pomivalnem stroju
Primerno za vse vrste kuhališč, vključno z indukcijskimi
Primerno za uporabo v pečici
Teža: 7,20kg bruto