0
Vaša košarica:
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 100 €

Noži

Akcija
WMF

CARVING NOŽ 20 cm

Goveje, piščančje ali jagnječje meso, surovo, kuhano ali ocvrto, z nožem za meso WMF lahko brez truda narežete ali izrežete katero koli meso.

Dolžina: 34,5 cm
Dolžina rezila: 20 cm

Blagovna znamka: WMF
Serija: CLASSIC LINE
Šifra: 18.7462.6030
Cena z DDV:
41,99 € 29,99 €

O nožu za meso:

Goveje, piščančje ali jagnječje meso, surovo, kuhano ali ocvrto, z nožem za meso WMF lahko brez truda narežete ali izrežete katero koli meso. Nož ima rahlo ukrivljeno, koničasto rezilo, dolgo 20 centimetrov. Ta dolžina je idealna za drsenje skozi najdebelejšo pečenko brez večjega upora, kar pa je najboljše, noži režejo tako natančno, da s čisto linijo prerežejo drobna vlakna, tako se obdrži dragocen mesni sok. Noži za meso WMF so natančno izdelani in tako ne omogočajo le visoke stopnje ostrine, temveč tudi dolgo življenjsko dobo. 

 

Dobro rezilo je polovica opravljenega dela!

Dober kuharski nož je ena najpomembnejših stvari, ki jih lahko ima kuhinja. Čisto narezana hrana je prvi korak k okusnim obrokom, ki ne le žgečkajo z okusi, temveč poskrbijo, da se vam tudi oči zasvetijo. Tudi v kuhinji velja enako, kot pri toliko drugih stvareh: služba je bolj zabavna, ko imate najboljše orodje! Z WMF noži, narejenimi iz posebnega jeklenega rezila z zakovicami iz visokokakovostnega sintetičnega materiala ali nerjavečega jekla Cromargan®, lahko brez težav režete vse sestavine. 

 

Čiščenje nožev

Nože ni priporočljivo umivati v pomivalnem stroju, ker kemikalije, vroča voda in soli povzročijo topost rezila. Najbolje jih je čistiti ročno s toplo vodo, po potrebi pa lahko uporabimo tudi blago čistilo za pomivanje posode ter vlažno krpo. Nožev ne puščajte dlje časa v vodi, še posebej ne tistih z lesenimi ročaji in jih takoj po čiščenju obrišite s suho krpo.

Šifra artikla: 18.7462.6030
Znamka: WMF
Serija: Classic Line
Material: Specialno rezilno nerjaveče jeklo
Barva: Nerjaveče jeklo
Dolžina noža (cm): 34,5
Dolžina rezila (cm): 20,0

Vzdrževanje: Ročno čiščenje

Dizajner: WMF Atelje - Peter Bäurle

Razvito v Nemčiji