0
Vaša košarica:
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 100 €

Dekanterji in karafe za vino

Spiegelau

Decanter NOVO - 750ml - AKCIJA

AKTUALNO:

Za vas smo pripravili akcijsko ponudbo - SPIEGELAU Decanter NOVO - 750ml

 

PONUDBO SESTAVLJA:

1 kos. art. 755 01 59  SPIEGELAU Decanter NOVO - 750ml

 

  • Redna cena: 127,92€
  • Akcijska cena: 108,73€
  • Vaš prihranek: 19,19€
     

Naravne ˝Origin˝ krivulje decanterja NOVO zagotavljajo popolno površino za kroženje in prezračevanje vina. Zaradi pomanjkanja grobih robov je ta dekanter idealna oblika za predstavitev vin v vsej njihovi eleganci in raznolikosti.

Blagovna znamka: SPIEGELAU
Serija: NOVO
Šifra: 755 01 59
Cena z DDV:
127,92 € 108,73 €

Decanterji Spiegelau pustijo vinu, da zadiha, ga obogatijo s kisikom in tako omogočijo popoln, vabljiv okus. Poleg tega nudijo čudovito predstavitev, ki harmonično dopolnjuje vašo mizo. Naravne ˝Origin˝ krivulje decanterja NOVO zagotavljajo popolno površino za kroženje in prezračevanje vina. Zaradi pomanjkanja grobih robov je ta dekanter idealna oblika za predstavitev vin v vsej njihovi eleganci in raznolikosti.

 

KAKOVOST NAREJENA V NEMČIJI

Da bi zagotovil trajen standard kakovosti, je Spiegelau močno predan svojim proizvodnim lokacijam v Nemčiji. Sodobna tehnologija in optimizirana strojna proizvodnja omogočata podjetju Spiegelau, da ponuja visoko kakovostne izdelke po dostopnih cenah. V zagotavljanje popolnega izdelka smo vložili veliko človeškega truda in strasti!

 

SESTAVA STEKLA

Stopnja, do katere lahko kozarec ponudi vse te prednosti, je v veliki meri odvisna od vrste uporabljenega stekla in značilnosti sestavin. Standardno steklo je sestavljeno iz peska, apna (zemeljsko-alkalijski oksid), natrijevega ali kalijevega oksida. Kristalno steklo Spiegelau ima enake sestavine in določen odstotek metal-oksida. Te sestavine se bodo stopile pri približno 1500 ° C in v kasnejših korakih nastane želeni izdelek. Kozarci Spiegelau so narejeni iz kristalnega stekla brez svinca.
Zaradi najvišje kakovosti sestavin Crystal so izdelki Spiegelau bolj trpežni, primerni za pomivanje v pomivalnem stroju, odporni na lomljenje in tudi bolj briljantni kot drugi kozarci, izdelani s cenejšimi steklenimi sestavki.

Šifra: 755 01 59
Proizvajalec: Spiegelau
Serija: NOVO
Material: Kristalno steklo
Višina: 435 mm
Največji Ø: 215 mm
Prostornina: 750 ml