0
Vaša košarica:
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 100 €

Izdelki za čiščenje in vzdrževanje

Jura

JURA FILTER - CLARIS Smart+

Inteligentni vodni filter

 

Za aparate:

Z8 / Z6 / J6 / J600 / S8 / S80 / E8 / E80 / E800 / E6 / E60 / E600 / D6 / D60 / D600 / D4 / ENA 7 / ENA 8 / WE 6 / WE 8

Blagovna znamka: Jura
Serija: CLARIS
Šifra: 24232
Cena z DDV:
14,99 €

Inteligentni vodni filter

Kava je 98% vode. Voda najvišje kakovosti je torej bistvenega pomena za ustvarjanje najboljše izkušnje s kavo. CLARIS Smart iz podjetja JURA revolucionira filtracijo vode. Zahvaljujoč sodobni tehnologiji RFID (radiofrekvenčna identifikacija) lahko aparat za kavo neprekinjeno komunicira s filtrom. Prepozna, ali je bil vstavljen filter, in samodejno aktivira ustrezen način. Nenehno zbira informacije o uporabi filtra in opozori uporabnika, ko je zmogljivost filtra izčrpana. To ne samo, da je zamenjava filtra lažja kot kdaj koli prej, temveč tudi CLARIS Smart doseže optimalno učinkovitost.

Primerno za vse vrste vodovodne vode

CLARIS Smart deluje po principu profesionalnega pretoka in vedno natančno filtrira količino vode, ki je potrebna za vsak pripravek. Zahvaljujoč pionirski formuli so filtrirne kartuše idealne za oskrbo z vodo kjer koli na svetu. Spremenjena granula vedno filtrira vodni kamen na optimalno raven (tudi kadar je trdota vode nizka) in zniža raven vseh škodljivih snovi bolj učinkovito kot kdaj koli prej. Minerali in fluoridi, ki so pomembni za razvoj arom, se v celoti zadržijo v vodi. Optimalna stabilizacija vodnega kamna in učinkovito filtriranje škodljivih snovi vedno privede do optimalne kakovosti vode za popoln okus kave.

Samodejno zaznavanje filtra

Za komuniciranje filtra in kavnega aparata JURA uporablja sodobno tehnologijo RFID. Vsak stroj, opremljen z inteligentnim vodnim sistemom (I.W.S.®), prepozna, ko je vstavljen filter, samodejno preklopi v način filtriranja in začne postopek izpiranja. Ko je zmogljivost filtra skoraj porabljena, naprava od uporabnika zahteva, da zamenja filter.

Za aparate:

Z8 / Z6 / J6 / J600 / S8 / S80 / E8 / E80 / E800 / E6 / E60 / E600 / D6 / D60 / D600 / D4 / ENA 7 / ENA 8 / WE 6 / WE 8