0
Vaša košarica:
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 100 €

Izdelki za čiščenje in vzdrževanje

Jura

JURA FILTER - CLARIS White

Inteligentni vodni filter

 

Za aparate:

Filter namenjen liniji Impressa

Blagovna znamka: Jura
Serija: CLARIS
Šifra: 60209
Cena z DDV:
14,99 €

Kdor je kdaj pil pitno izvirsko vodo, ve, da lahko med čistim eliksirjem življenja in predelano tekočino, ki prihaja iz naših pip, obstaja svet razlik. Uporaba filtrirnih kartuš CLARIS vam ves čas zagotavlja sveže filtrirano in okusno vodo za čaj in kavo.

Primerno za vse vrste vodovodne vode

CLARIS White deluje po profesionalnem principu pretoka in vedno natančno filtrira količino vode, ki je potrebna za vsak pripravek. Zahvaljujoč pionirski formuli so filtrirne kartuše idealne za oskrbo z vodo kjer koli na svetu. Spremenjena granula vedno filtrira vodni kamen na optimalno raven (tudi kadar je trdota vode nizka) in zniža raven vseh škodljivih snovi bolj učinkovito kot kdaj koli prej. Minerali in fluoridi, ki so pomembni za razvoj arom, se v celoti zadržijo v vodi. Optimalna stabilizacija vodnega kamna in učinkovito filtriranje škodljivih snovi vedno privede do optimalne kakovosti vode za popoln okus kave.

Z pravilno uporabo CLARIS popolnoma odstrani potrebo po odstranjevanju vodnega kamna. Tako je vaša naprava enostavnejša za uporabo in prihranite dragocen čas. Čiste cevi, grelni elementi in črpalka brez usedlin kalcija dokazljivo podaljšajo življenjsko dobo vašega avtomatskega stroja in mu pomagajo, da ohrani svojo vrednost.

Samo originalne filtrirne kartuše CLARIS se po sestavi in ​​pretoku natančno ujemajo z avtomatskimi stroji JURA. Pri nakupu filtrov bodite pozorni na pečat kakovosti JURA. Ugotovili boste, da se to splača.

Zasnovan posebej za avtomatske specialne kavne aparate JURA, je kavno nevtralen in je nameščen neposredno v rezervoar za vodo.

CLARIS White se uporablja za stroje s črnim držalom filtra v rezervoarju za vodo.

Za aparate:

Filter namenjen liniji Impressa