0
Vaša košarica:
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 100 €

Jura

Jura

JURA penilec mleka HOT&COLD

Osvežujoča čarobna mlečna pena

Zračna, lahka in vsestranska. Prvič lahko svežo, fino mlečno peno, ki jo proizvaja JURA Automatic Milk Frother, uporabimo za pripravo hladnih različic specialitet, kot je Flat White (ravna bela), najnovejša pijača v trendu. Jasna oblika, iznajdljiv videz in občutek ter izbrani materiali hitrega penilnika omogočajo zelo preprosto uporabo in optimalno higieno. Z dvema nastavkoma pripravi hladno, toplo ali vroče mleko ali mlečno peno s samo enim gumbom. JURA Hot&Cold avtomatski penilec mleka, ki je na voljo kot dodatek k vsakemu aparatu za kavo in pripomoček za vse ljubitelje specialnih pijač z mlekom, doda novo dimenzijo idejam in barističnim trikom.

Blagovna znamka: Jura
Šifra: 24019
Cena z DDV:
98,00 €

Široka izbira receptov

Zračna in kremasta mlečna pena daje trendovskim specialitetam svežino in lahkotnost, ki jo potrebujejo, bodisi kot končni okras ali kot ključno osnovno sestavino. Hladno, toplo ali vroče, Automatic Milk Frother ustvari čarobne dobrote za vsako sezono: vročo čokolado pozimi, saden hladen romanoff spomladi, osvežilno ledeno belo poleti ali ledeno chai latte jeseni. Domišljiji ni mogoče omejiti tega, kar lahko ustvarite. Priložena brošura z recepti navdihuje posebne trendovske napitke.
 

Hladna mlečna pena s pritiskom na gumb

Preprosto enkrat, dvakrat ali trikrat pritisnite ergonomski gumb za upravljanje in v posodi se speni hladno, toplo ali vroče mleko. Barvni piktogrami prikazujejo izbran način.
 

Genialno oblikovanje

Videz in občutek samodejnega penilca za mleko odražata klasično zasnovo JURA in se popolnoma ujemata s preprostim ravnanjem in optimalno higieno naprave. S svojim prijetnim, mehkim oprijemom in elegantnimi kromiranimi detajli, uporabniki ne bodo ostali ravnodušni. Zaradi preprostih materialov, kot so nerjaveče jeklo in zaobljena oblika, je posoda zelo enostavna za čiščenje.
 

Kompakten

Kabel in nastavke lahko enostavno shranite v podnožje. Samodejni penilnik mleka s 13 x 21 cm se popolnoma prilega v katero koli kuhinjsko omarico.
 

 

 

Video o JURA penilcu HOT&COLD

Več o najpomembnejših lastnostih in možnostih penilca JURA HOT&COLD si lahko ogledate v spodnjem video posnetku

 

 

TEHNIČNI PODATKI

 

Dolžina kabla 0,8 m
Moč 550 - 650 W
Napetost 120 - 240 V~
Frekvenca 50 - 60 Hz
Teža 1 kg
Širina 12,5 cm
Višina 20,9 cm
Globina 12,5 cm
Številka artikla 24019