0
Vaša košarica:
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 100 €

Kapsule

Akcija
J.J. Darboven

Kapsule Alfredo Super Bar Decaffeinato 5,6g - 50kos

Dekofeinato je dokaz, da lahko resnično uživate v slastnem okusu espressa brez kofeina. To je najblažja od naših treh vrst kapsul, vendar s svojo prijetno kislino, sadno aromo in kremasto teksturo vedno razveseljuje.

Blagovna znamka: J.J. Darboven
Serija: ALFREDO Espresso
Šifra: 50270
Cena z DDV:
17,52 € 15,77 €

POPOLEN NAPITEK

Če želite dobiti prvovrsten espresso mora biti tlak, čas kuhanja, temperatura vode in količina vode ter kave v idealnem razmerju. To znanje nam je uspelo ujeti in zaobjeti. Rezultat je popolna rešitev za espresso izključno za samopostrežno uporabo v hotelih, kavarnah in restavracijah.

ENOSTAVNA UPORABA

Prednosti kavnih kapsul so očitne. Tako rekoč vsi so z njimi seznanjeni, priprava je enostavna in to zmore vsak brez predznanja. Poleg tega je tu še vedno izjemen okus, saj nepredušna kapsula ohranja kavo tako rekoč polno intenzivnost. Vsaka naša kapsula je popolnoma enaka za en espresso.

EKOLOGIJA

Namesto aluminija so kapsule narejene iz biorazgradljivih materijalov. Papirnati filter zagotavlja optimalno aromo in odlični napitek. 

TRI VRSTE KAVE

Kapsule Alfredo Espresso so na voljo v treh najbolj priljubljenih praženjih iz naše ponudbe celih zrn – Super Bar, Caffè Lungo in Decaffeinato.

DOLGOLETNE IZKUŠNJE

Že več kot 150 let se pri J.J. Darboven posvečamo praženju najboljših kavnih zrn, izdelovanju izjemnih kavnih kreacij in distribuciji ekskluzivnih blagovnih znamk kave. Kratko: Obožujemo kavo! Obožujemo čaj in kakav! Toda tisto, kar imamo najraje, je deliti z vami svojo strast do toplih napitkov.

Neto količina: 5,6g

Pakiranje: 50 kom