0
Vaša košarica:
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 100 €

Kozarci za vino

Spiegelau

Kozarec za šampanjec NOVO 280ml

Zaobljena, razkošna oblika serije NOVO omogoča prost pretok vina, izboljšuje prezračevanje in omogoča razvoj kompleksnih arom vina.

Blagovna znamka: SPIEGELAU
Serija: NOVO
Šifra: 130 00 29
Cena z DDV:
12,18 €
Najmanjša količina naročila za izdelek je 6.

Zaobljena, razkošna oblika serije NOVO omogoča prost pretok vina, izboljšuje prezračevanje in omogoča razvoj kompleksnih arom vina.

 

KAKOVOST NAREJENA V NEMČIJI

Da bi zagotovil trajen standard kakovosti, je Spiegelau močno predan svojim proizvodnim lokacijam v Nemčiji. Sodobna tehnologija in optimizirana strojna proizvodnja omogočata podjetju Spiegelau, da ponuja visoko kakovostne izdelke po dostopnih cenah. V zagotavljanje popolnega izdelka smo vložili veliko človeškega truda in strasti!

 

SESTAVA STEKLA

Stopnja, do katere lahko kozarec ponudi vse te prednosti, je v veliki meri odvisna od vrste uporabljenega stekla in značilnosti sestavin. Standardno steklo je sestavljeno iz peska, apna (zemeljsko-alkalijski oksid), natrijevega ali kalijevega oksida. Kristalno steklo Spiegelau ima enake sestavine in določen odstotek metal-oksida. Te sestavine se bodo stopile pri približno 1500 ° C in v kasnejših korakih nastane želeni izdelek. Kozarci Spiegelau so narejeni iz kristalnega stekla brez svinca.
Zaradi najvišje kakovosti sestavin Crystal so izdelki Spiegelau bolj trpežni, primerni za pomivanje v pomivalnem stroju, odporni na lomljenje in tudi bolj briljantni kot drugi kozarci, izdelani s cenejšimi steklenimi sestavki.

Šifra: 130 00 29
Proizvajalec: Spiegelau
Serija: NOVO
Material: Kristalno steklo
Višina: 235 mm
Največji Ø: 72 mm
Prostornina: 280 ml

Izdelek je primeren za pranje v pomivalnem stroju.