0
Vaša košarica:
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 100 €

Električni aparati

WMF

KUHALNIK ZA RIŽ

Rižev kuhalnik s soparo za nežno, zdravo kuhanje vseh običajnih vrst riža, kvinoje, leče, čičerike in zelenjave. Prostorno ohišje iz visokokakovostnega Cromargana® z odstranljivim napajalnim kablom. Dvoslojno dno za hitro in enakomerno porazdelitev toplote, steklen pokrov s toplotno izoliranim ročajem, funkcija časovnika in samodejna funkcija ogrevanja (40 minut).

Blagovna znamka: WMF
Serija: KITCHENminis
Šifra: 04.1526.0011
Cena z DDV:
94,99 €

O kuhalniku za riž

Za vse, ki cenijo kompaktne kuhinjske pripomočke, ki prihranijo prostor in omogočajo vsestransko in zdravo prehrano. Z novim riževim kuhalnikom WMF KITCHENminis lahko za kosilo ali večerjo pripravite raznolike obroke. Ne samo kuhanje riža, ampak tudi super živil, kot so leča, kvinoja, čičerika ali zelenjava. Za to poskrbi posebna dvojna nelepljiva prevleka v notranjem loncu in nastavek za paro za zelenjavo iz Cromargana. Toplota je vedno enakomerno porazdeljena, čas kuhanja in vrenja pa je mogoče natančno programirati. Zelo praktičen za uporabo, s priloženim pokrovom na klik notranji lonec postane neprepustna posoda za kosilo.

 

O seriji KITCHEN minis

WMF predstavlja prvo generacijo WMF KITCHENminis. Razvita je bila serija WMF KITCHENminis iz nerjavečega jekla Cromargan®, ki jo sestavljajo aparat za filtrirano kavo AromaOne s funkcijo 1 skodelica, 0,8-litrski grelnik za vodo, opekač kruha za 1 rezino, kuhalnik za 2 jajci in 0,8-litrski kompaktni mešalnik. 

Številka artikla: 04.1526.0011
Znamka: WMF
Serija: KITCHENminis
V paketu:

  • 1x rižev kuhalnik,
  • 1x notranji lonec iz Cromargana (1l = približno 250g riža)
  • 1x stekleni pokrov
  • 1x to-go pokrov
  • 1x merilna skodelica
  • 1x riževa žlica
  • 1x nastavek za kuhanje na pari

Materijal: Cromargan® 18/10 nerjaveče jeklo
Barva: Nerjaveče jeklo
Dolžina (cm): 17,8
Širina (cm): 17,6
Višina (cm): 21
Moč (Watt): 220
Napetost (V): 220-240
Frekvenca (Hz): 50-60

Vzdrževanje: Ročno čiščenje, pripomočki se lahko čistijo v pomivalnem stroju