0
Vaša košarica:
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 100 €

Noži

WMF

KUHARSKI NOŽ Classic Line 20 cm

  • Cromargan® 18/10 specialno kaljeno jeklo
  • Plastičen ročaj
  • Dolžina noža (cm): 34,0
  • Dolžina rezila (cm): 20,0
  • Debelina rezila (mm): 1,8
Blagovna znamka: WMF
Serija: CLASSIC LINE
Šifra: 18.7466.6030
Cena z DDV:
44,99 €

Kuharski nož je najboljši med noži
Njegovo široko, močno rezilo gladko drsi skozi ribe in meso ter naseka tudi najtršo zelenjavo. Kuharski nož z lahkoto obvlada tudi sekljanje zelišč in sekanje oreščkov. Rezine mesa enakomerno narežete kot zrezek s široko stranjo noža. Ob tolikšni prilagodljivosti ni presenetljivo, da bi moral biti kuharski nož del osnovne opreme vsake kuhinje. 
Kolekcija nožev Classic Line je še posebej primerna za mlade ustvarjalce v gospodinjstvu: sodoben dizajn, velika izbira in dobra kakovost po ugodni ceni. Kot vsi kuhinjski noži podjetja WMF so tudi rezila Classic Line Edition narejena iz posebnega kaljenega rezila, ki je izjemno ostro. Ročaji iz visokokakovostne plastike so okrašeni z zakovicami iz nerjavečega jekla in varno ležijo v roki. Zaradi njihove brezšivne obdelave jih je enostavno očistiti in s tem ponujajo tudi visoko stopnjo higiene. 

Dobro rezilo je polovica opravljenega dela!
Dober kuharski nož je ena najpomembnejših stvari, ki jih lahko ima kuhinja. Čisto narezana hrana je prvi korak k okusnim obrokom, ki ne le žgečkajo z okusi, temveč poskrbijo, da se vam tudi oči zasvetijo. Tudi v kuhinji velja enako, kot pri toliko drugih stvareh: služba je bolj zabavna, ko imate najboljše orodje! Z WMF noži, narejenimi iz posebnega jeklenega rezila z zakovicami iz visokokakovostnega sintetičnega materiala ali nerjavečega jekla Cromargan®, lahko brez težav režete vse sestavine. 

Kakovostni kuharski noži "Made in Germany"
Tako kot drugi noži WMF, so tudi kuharski noži zasnovani tako, da dobro znajo opravljati svoje delo v kuhinji, hkrati pa jih je treba zanje tudi dobro skrbeti. Poleg klasičnih različic iz naše zbirke nožev, izdelanih iz 15% krom-molibden-vanadijevega jekla s črnimi plastičnimi ročaji, lahko najdete tudi svetle in barvite nože. 

Čiščenje nožev
Nože ni priporočljivo umivati v pomivalnem stroju, ker kemikalije, vroča voda in soli povzročijo topost rezila. Najbolje jih je čistiti ročno s toplo vodo, po potrebi pa lahko uporabimo tudi blago čistilo za pomivanje posode ter vlažno krpo. Nožev ne puščajte dlje časa v vodi, še posebej ne tistih z lesenimi ročaji in jih takoj po čiščenju obrišite s suho krpo.

Številka artikla: 18.7466.6030
Znamka: WMF
Serija: Classic Line
V paketu: 1x kuharski nož 34cm
Materijal: Plastičen ročaj, Cromargan® 18/10 specialno kaljeno jeklo rezila
Barva: Črna, nerjaveče jeklo
Dolžina noža (cm): 34,0
Dolžina rezila (cm): 20,0
Debelina rezila (mm): 1,8

Vzdrževanje: Ročno čiščenje
Oblikovalec: WMF Atelier (Peter Bäurle)