0
Vaša košarica:
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 100 €

Električni aparati

WMF

KUHINJSKI ROBOT

WMF kuhinjski robot s prostorno 5l mešalno posodo iz Cromargan-a, metlico, ravnim stepalom, kavljem za testo, ščitnikom za brizganje in knjigo za peko testa.
Visoko zmogljiv motor z močjo 1000 W, planetarno mešalo, 8 stopenj hitrosti z elektronskim nadzorom hitrosti in mehkim zagonom, spodnji nivo za posebej nežno mešanje sestavin.
Varnostni asistent: samodejni izklop, ko je mešalna roka dvignjena; vgrajen navijalec kablov.
Razširitev funkcije z dodatno opremo.
 

Blagovna znamka: WMF
Serija: PROFI PLUS
Šifra: 04.1632.0071
Cena z DDV:
699,00 €

O kuhinjskem robotu:

Testo, kot ročno izdelano - zunanja zasnova kuhinjskega stroja WMF Profi Plus se zavestno opira na jasne oblike, brez napak, z močnim poudarkom na konstrukciji. Shiny Cromargan® se uporablja na pomembnih funkcionalnih delih, pa tudi posebej za poudarjanje vida. Kuhinjski stroj WMF Profi Plus z visokokakovostnim matiranim zaključkom je na voljo v treh modernih barvah, ki ustrezajo vsakemu dizajnu kuhinje. Mešajte testo za torte, kruh, pico,… Testo vam bo vedno uspelo, saj je kuhinjski stroj WMF Profi Plus strokovnjak za testo in tehnično dobro opremljen s številnimi asistenčnimi sistemi. Power Assistant z močjo 1.000 vatov in 1,4 KM ter Assistant za gnetenje s planetarnim mešalnim sistemom za temeljito in optimalno mešanje vseh sestavin v mešalni posodi za majhne in večje količine. Speed Assistant meša ali gnete vse možne vrste testa pri osmih hitrostih z elektronskim nadzorom. Po potrebi funkcija zlaganja, ki deluje z intervalom, v testo posebej nežno in enakomerno vmeša tudi sestavine, kot so beljaki, oreški ali sadje. Zaradi mehkega zagona se mešanje vedno začne zelo previdno in brez brizganja. Ko je mešalna roka dvignjena, varnostni asistent samodejno izklopi stroj, WMF Profi Plus pa je zaradi svoje optimalne razporeditve teže še posebej stabilen na delovni plošči. Vključuje integriran navijalnik kabla in praktično omogoča, da kabel izgine v napravi. 

Značilnosti:

• Power Assistant: visoko zmogljiv motor z zmogljivimi 1.000 vati, 1,4 KM
• Asistent za gnetenje: planetarna mešalna naprava
• Spodnji nivo: za posebej nežno mešanje sestavin
• Assistant za hitrost: 8 stopenj hitrosti z elektronskim nadzorom hitrosti in mehkim zagonom
• Pokrovno ohišje
• Varnostni asistent: samodejni izklop pri dvigovanju mešalne roke in visoka stabilnost zahvaljujoč optimalni porazdelitvi teže
• Kabel asistent: Integriran navijalni kabel, kabel je preprosto nameščen v napravi
• Razširitev funkcije z dodatno opremo 

Dodatki:

• Mešalnik: Mešalnik v obliki balona se uporablja, kadar je med mešanjem treba vmešati zrak. Prav tako lahko velike količine jajčnih beljakov stepe v puhast sneg, idealen je tudi za fino testo, meringo ali smetano.
• Ploščasti tolkač: Ravni tolkač WMF Profi Plus je še posebej primeren za pireje, lažje testo (mleto meso ali krhko pecivo) ali za pripravljene mešanice za peko.
• Kavelj za testo: Kavelj za testo WMF Profi Plus po drugi strani zelo močno meša in gnete, prav tako brez truda ustvarja težka kvasna ali krušna testa. Po kratkem času nastane gladko, kremasto testo.
• Posoda za mešanje: Sijajna posoda za mešanje Cromargan® vsebuje 5,0 litra prostornine za majhne in večje količine testa, odlikuje pa jo tudi varna namestitev in premišljen sistem zaklepanja.

Upravljanje je enako enostavno za levičarje in desničarje. 

 

Številka artikla: 04.1632.0071
Znamka: WMF
Serija: Profi Plus
V paketu: 1x trpežna 5,0 l mešalna posoda iz Cromargan®, 1x ščitnik proti brizganju z odprtino za ponovno polnjenje, 1x ravna stepa, 1x metlica, 1x kavelj za testo, 1x knjiga z recepti za testo
Materijal: Cromargan® 18/10 nerjaveče jeklo
Barva: Nerjaveče jeklo
Dolžina (cm): 28,4
Širina (cm): 23
Višina (cm): 35,2
Volumen (L): 5,0
Moč (Watt): 840 - 1000
Napetost (V): 220-240
Frekvenca (Hz): 50-60

Vzdrževanje: Ročno čiščenje, skleda in pripomočki se lahko čistijo v pomivalnem stroju