0
Vaša košarica:
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 100 €

Posode in ponve

WMF

LONEC NA PRITISK SET 2 DELNI

Dimenzija: 22 cm
Material: Cromargan® 18/10
Volumen: 4,5 l + 3,0 l
 

LONEC NA PRITISK - PERFECT PLUS 2

Priprava hrane v loncu pod pritiskom je sodobna, hitra in zdrava. Ekstremni pritisk in visoka temperatura skrajšata običajni čas kuhanja do 70 odstotkov in hkrati prihranita približno 50 odstotkov vitaminov, hranilnih snovi in mineralov. Jedi so hranljive in okusne.

Te posode so primerne za pripravo skoraj vseh vrst živil - zelenjave, mesa in rib, žit in stročnic, juh in enolončnic. Tudi lahka in otroška hrana se odlično pripravita v parnih loncih.

Enostavna uporaba in varna tehnologija!

Blagovna znamka: WMF
Serija: PERFECT PLUS
Šifra: 07.9393.9990
Cena z DDV:
289,00 €

PERFECT PLUS 2 – 1x posoda pod pritiskom 4,5l s pokrovom, 1x posoda 3l; Ø22 cm

TÜV preizkušena varnost: samodejno sproščanje pare in varnost preostalega tlaka zagotavljata brezskrbno rokovanje. 3-letna garancija za vse posode WMF pod pritiskom.

Merica na notranji strani olajša merjenje količin. Barvni indikator dokončanosti. 2 fiksno nastavljiva načina kuhanja (110 ° C / 119 ° C). Enoročno krmiljenje nivoja kuhanja za enostavno upravljanje. Odstranljiv ročaj pokrova za enostavno čiščenje. Sistem ventilov brez vzdrževanja.

Material: Cromargan® nerjaveče jeklo 18/10 polirano

Posoda je pralna v pomivalnem stroju, enostavna za čiščenje, brez okusa in odporna na kisline. Pokrov je pralen v pomivalnem stroju, tesnilni obroč in ročaj pokrova pa zahtevata ročno pranje.

Primerno za vse tipe kuhališč, vključno z indukcijskimi.

TransTherm: Patentirana konstrukcija dna posode z enakomerno porazdelitvijo toplote in podaljšanim shranjevanjem toplote za energetsko učinkovito kuhanje.

 

O znamki WMF

Nemška znamka WMF je znana po svoji vsestranski elegantni paleti izdelkov, ter njihovi zanesljivosti v kakovosti in končni obdelavi. WMF že več kot 160 let ustvarja prave izkušnje, hkrati pa ohranja profesionalne standarde in napreduje v proizvodnih tehnologijah.