0
Vaša košarica:
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 100 €

Posode in ponve

WMF

LONEC S POKROVOM 24 cm

Dimenzija: 24 cm
Material: Cromargan® 18/10
Volumen: 8,8 l
 
WMF Premium One

Spoznajte našo posodo, predvsem ročaj, ki se med kuhanjem ne segreje zahvaljujoč patentirani tehnologiji Cool+. Linija Premium One z rdečimi pikami je primerna za vse. Posoda je izdelana iz materiala Cromargan® z visoko stopnjo obrabe in z označenimi merami na notranji strani, ki so nam v pomoč ob dolivanju. Para nadzorovano uhaja skozi odprtine na pokrovu. Univerzalno dno TransTherm® pa zagotavlja, da lahko posode Premium One res uporabljate na vseh vrstah kuhališč.

Blagovna znamka: WMF
Serija: PREMIUM ONE
Šifra: 17.9024.6040
Cena z DDV:
199,99 €

Lonec s pokrovom Ø 24 cm (približno 8,8 l) - optimalna za štedilnike s Ø 22 cm, višina: 20,5 cm

Merica na notranji strani posode olajša merjenje količin. Širok prelivni rob za odlivanje brez kapljanja. Zložljivo - za prihranek prostora. Patentirana tehnologija Cool+: učinkovito zmanjša prenos toplote od posode do ročaja. Odprtina za paro v pokrovu preprečuje kopičenje kalcija, nenadzorovano izhajanje pare in brizganje vode na kuhališče.

 

O znamki WMF

Nemška znamka WMF je znana po svoji vsestranski elegantni paleti izdelkov, ter njihovi zanesljivosti v kakovosti in končni obdelavi. WMF že več kot 160 let ustvarja prave izkušnje, hkrati pa ohranja profesionalne standarde in napreduje v proizvodnih tehnologijah.