0
Vaša košarica:
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 100 €

Kuhinjski pripomočki

WMF

MEŠALNIK PIJAČ 2 DELNI - AKCIJA

Britanski tajni agenti njihov koktajl raje pretresejo kot premešajo - in zato je bostonski stresalnik nepogrešljiv del opreme številnih barov.
 
  • Redna cena artikla: 39,99€
  • Akcijska cena artikla: 28,79€
     
  • Vaš prihranek: 11,20€
Blagovna znamka: WMF
Serija: CLEVER & MORE
Šifra: 06.1355.6030
Cena z DDV:
39,99 €

Britanski tajni agenti njihov koktajl raje pretresejo kot premešajo - in zato je bostonski stresalnik nepogrešljiv del opreme številnih barov. Dvodelni komplet podjetja WMF je sestavljen iz vrčka iz visokokakovostnega Cromargana® z volumnom 600 mililitrov, in steklene posode, ki je trdno vstavljena v vrč iz nerjavečega jekla. V prozornem steklu lahko natančno vidite, kdaj je vaš koktajl dovolj stresen. Poleg tega merilna skala zagotavlja popolno doziranje.

Opazovanje profesionalnega natakarja, ki z okretnimi triki pričara koktajl lahko resnično navduši. Preizkusite umetnost mešanja, ustvarjanje koktajlov in preizkušanje novih receptov s prijatelji. Kolekcija WMF vam ponuja najpomembnejše stresalnike in merilne skodelice za to. Oblika je zaradi svojih okroglin videti sveža in moderna, visokokakovostni material Cromargan pa naredi dele kolekcije neuničljive. Uporabite ga lahko za pripravo preprostih mešanih koktajlov, pa tudi bolj dodelanih kremastih napitkov.

Številka artikla: 06.1355.6030
Znamka: WMF
Serija: Clever & More
V paketu: 1x stresalnik iz nerjavečega jekla, 1x steklena mešalna posoda z merilno skalo
Materijal: Cromargan® 18/10 nerjaveče jeklo, steklo
Barva: Nerjaveče jeklo
Višina (cm): 28
Premer (cm): 9
Kapaciteta (L): 0,6

Vzdrževanje: Čiščenje v pomivalnem stroju