0
Vaša košarica:
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 100 €

Električni aparati

WMF

NAMIZNI ŽAR S POKROVOM

Meso, ribe ali bi raje zelenjavo? Z električnim žarom WMF Lono lahko svoji strasti do žara pustite prosto pot. In še najboljše pri tem je, da je vaša hrana na žaru pripravljena takoj - brez oglja ali dima!

Blagovna znamka: WMF
Serija: LONO
Šifra: 04.1543.0011
Cena z DDV:
189,99 €

O namniznem žaru

Naprava je videti klasično in elegantno, zahvaljujoč barvi v mat Cromarganu in steklu. Praktičen namizni žar boste še posebej cenili, ko boste družabno obedovali s prijatelji ali družino. Uporablja se lahko v stanovanju, tako da tudi dež ali mraz ne ovirata zabave z žarom. Ohišje je sestavljeno iz različnih visokokakovostnih materialov, kot sta Cromargan in steklo. Deluje z zelo ugledno največjo močjo 2200 vatov. Enakomerna porazdelitev toplote je značilnost aluminijastih površin žara. Na ta način se vse vaše sestavine enakomerno oskrbujejo s toploto in jih lahko bolje pripravite! Plošče žara lahko odstranite za lažje čiščenje. Glede na hrano lahko temperaturo uravnavamo s pomočjo termostata.

Napravo lahko z en meter dolgim kablom priključite na vir napajanja. Higiensko in čisto: posoda za zbiranje tekočin in maščob preprečuje grobo umazanost. Za čiščenje vam ni treba skrbeti, ker je dodatna oprema primerna za pomivanje v pomivalnem stroju.
 

O seriji Lono

Aparati WMF serije LONO zagotavljajo popolno kulinariko. Živahni izdelki v elegantni, lesketajoči se kovinski ali v trendovskih barvah ponujajo čisto kuharsko zadovoljstvo. Izdelki LONO so na voljo v zapeljivi "biserno beli" ali bogati, močni "limonino zeleni". Samoumevno je, da so vsi funkcionalni deli izdelani iz visokokakovostnega Cromargana®.

Številka artikla: 04.1543.0011
Znamka: WMF
Serija: Lono
V paketu: 1x namizni žar, 1x odstranljiv pladenj za zbiranje tekočine
Materijal: Cromargan® 18/10 nerjaveče jeklo, steklo
Barva: Nerjaveče jeklo
Osnovni materijal: Aluminij, prevleka proti prijemanju
Dolžina (cm): 40
Širina (cm): 29
Moč (Watt): 2200
Napetost (V): 220-240
Frekvenca (Hz): 50-60

Vzdrževanje: Ročno čiščenje, plošče in dodatki se lahko čistijo v pomivalnem stroju