0
Vaša košarica:
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 100 €

Ponve

WMF

PONEV CeraDur 24cm

Ljubiteljski ali profesionalni kuhar, ocvrto jajce s slanino ali visoka kuhinja: ponev ne sme manjkati v nobeni kuhinji! 
Paleta ponev WMF ponuja primerne modele za vsako jed, vsako sestavino in vsako vrsto priprav. 
 
Ponev Ø 24 cm - optimalno za kuhališča s Ø 18 cm 
Primerno za vse tipe kuhališč, vključno z indukcijskimi. 
Blagovna znamka: WMF
Serija: CERADUR
Šifra: 07.4424.6021
Cena z DDV:
79,99 € 59,99 €

O seriji CeraDur

Ljubiteljski ali profesionalni kuhar, ocvrto jajce s slanino ali visoka kuhinja: ponev ne sme manjkati v nobeni kuhinji! 
Paleta ponev WMF ponuja primerne modele za vsako jed, vsako sestavino in vsako vrsto priprav.

Ponve iz serije WMF CeraDur Profi so izdelane iz visokokakovostnega materiala Cromargan® in ohranjajo svojo obliko tudi pri zelo visokih temperaturah do 400 °C na kuhališču. Z notranje strani so prevlečeni s keramično prevleko CeraDur, zaradi česar so izjemno nelepljive in enostavne za čiščenje. Vse posode z dolgim ročajem so opremljene z ergonomsko oblikovanim ročajem, tako da udobno in gladko ležijo v roki. 

Univerzalno dno TransTherm® toploto hitro porazdeli in jo dolgo hrani. Na ta način lahko na zelo energetsko učinkovit način omogočimo, da se mesne ali zelenjavne arome popolnoma razvijejo. Serija CeraDur Profi je primerna za vse vrste kuhališč, vključuje ročaj in ponev v treh velikostih. 
Na ponve CeraDur Profi je zagotovljena 2-letna garancija.

 

Material: 

Cromargan nerjaveče jeklo 18/10 s prevleko proti prijemanju CeraDur. Brez prijemanja tudi z zelo malo maščobe. Izredno odporna na vročino do 400 °C. Vsestranska uporaba za vsak obrok. Brez PTFE-PFOA. Širok prelivni rob za odlivanje brez kapljanja. Ergonomski ognjevarni plastični ročaj za varno rokovanje. 

TransTherm patentirana konstrukcija dna z enakomerno porazdelitvijo toplote in podaljšanim shranjevanjem toplote za energetsko učinkovito kuhanje.

Razvito v Nemčiji.
 

 

O znamki WMF

Nemška znamka WMF je znana po svoji vsestranski elegantni paleti izdelkov, ter njihovi zanesljivosti v kakovosti in končni obdelavi. WMF že več kot 160 let ustvarja prave izkušnje, hkrati pa ohranja profesionalne standarde in napreduje v proizvodnih tehnologijah.

Vsebina:

1x Ponev Ø 24 cm - optimalno za kuhališča s Ø 18 cm

Material: Cromargan® 18/10 nerjaveče jeklo, plastika (ročaj)
Končna obdelava: nerjaveče jeklo – polirano, prevleka
Prevleka odporna do 400°C
Barva: jeklo-polirano
Enostavno čiščenje
Ročno čiščenje
Primerno za vse vrste kuhališč vključno z indukcijskimi
Primerno za uporabo v pečici do 70°C
Dimenzije: 24 x 5 cm (premer x višina)
Idealna velikost kuhališča: Ø 18 cm