0
Vaša košarica:
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 100 €

Posode in ponve

WMF

NIZKA POSODA S POKROVOM 16 cm

Dimenzija: 16 cm
Material: Cromargan® 18/10
Volumen: 1,5l
 

WMF Premium One

Spoznajte našo posodo, predvsem ročaj, ki se med kuhanjem ne segreje zahvaljujoč patentirani tehnologiji Cool+. Linija Premium One z rdečimi pikami je primerna za vse. Posoda je izdelana iz materiala Cromargan® z visoko stopnjo obrabe in z označenimi merami na notranji strani, ki so nam v pomoč ob dolivanju. Para nadzorovano uhaja skozi odprtine na pokrovu. Univerzalno dno TransTherm® pa zagotavlja, da lahko posode Premium One res uporabljate na vseh vrstah kuhališč.

Blagovna znamka: WMF
Serija: PREMIUM ONE
Šifra: 17.8816.6040
Cena z DDV:
139,99 €

Nizka posoda s pokrovom Ø 16 cm (približno 1,5 l) - optimalno za štedilnike s Ø 14,5 cm, višina: 7,5 cm

Merica na notranji strani posode olajša merjenje količin. Širok prelivni rob za odlivanje brez kapljanja. Zložljivo - za prihranek prostora. Patentirana tehnologija Cool+: učinkovito zmanjša prenos toplote od posode do ročaja. Odprtina za paro v pokrovu preprečuje kopičenje kalcija, nenadzorovano izhajanje pare in brizganje vode na kuhališče.

 

O znamki WMF

Nemška znamka WMF je znana po svoji vsestranski elegantni paleti izdelkov, ter njihovi zanesljivosti v kakovosti in končni obdelavi. WMF že več kot 160 let ustvarja prave izkušnje, hkrati pa ohranja profesionalne standarde in napreduje v proizvodnih tehnologijah.