0
Vaša košarica:
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 100 €

Električni aparati

WMF

ROČNI MEŠALNIK - BLENDER

Ročni mešalnik iz nerjavečega jekla Cromargan, spremenljiva nastavitev hitrosti in TURBO funkcija za največjo zmogljivost. Ergonomski proti zdrsni ročaj za maksimalno udobje in varnost. Tehnologija nožev WMF 2 + 2 iz nerjavečega jekla. Mešalna posoda (1 l) s tehtnico in proti drsno podlago, komplet dodatkov z metlico, penilcem za mleko in sekljalnikom (600 ml).

Blagovna znamka: WMF
Serija: LINEO
Šifra: 04.1635.0011
Cena z DDV:
139,99 €

O ročnem mešalniku

Ročni mešalnik WMF Lineo 4v1 iz serije Lineo je impresiven zaradi ohišja iz nerjavečega jekla Cromargan. Tehnologija nožev WMF 2 + 2 skupaj z motorjem z 700 vati zagotavlja popolne rezultate mešanja. Ta zmogljivost je opazna pri visoki hitrosti 13.000 vrtljajev na minuto in največji hitrosti 125 km/h. Nastavitev hitrosti je spremenljivo nastavljiva, TURBO funkcija zagotavlja dodaten zagon. Ergonomsko oblikovan proti drsni ročaj olajša delo, hkrati pa zagotavlja varnost in stabilnost. Ročni mešalnik je primeren za pomivanje v pomivalnem stroju. Drobilnik je sestavljen iz 0,6-litrske posode za drobljenje z proti drsno podlago. Nož je izdelan iz visokokakovostnega nerjavečega jekla z dvema kriloma. Enota noža je snemljiva. Vključena sta tudi penilnik mleka in metlica.

 

O seriji Lineo

Serija WMF LINEO vključuje aparate za filtriranje kave s termičnimi vrči iz nerjavečega jekla, aparate za filtriranje kave z vrči iz aroma stekla, grelnike vode, penilnike za mleko, toasterje z dolgimi režami in druge nepogrešljive aparate. Očarajo s svojimi jasnimi arhitekturnimi osnovnimi oblikami in prefinjenimi detajli. Nepogrešljivi v vsaki kuhinji!

Številka artikla: 04.1635.0011
Znamka: WMF
Serija: Lineo
V paketu: 1x mešalnik iz nerjavečega jekla, 1x nastavek za sekljalnik, 1x nastavek z metlico, 1x nastavek za peno za mleko
Materijal: Cromargan® 18/10 nerjaveče jeklo, plastika
Barva: Nerjaveče jeklo
Volumen (L): 1,6
Moč (Watt): 700
Hitrost (rpm): 13.000
Napetost (V): 220-240
Frekvenca (Hz): 50-60
Garancija: 2-leti
Vzdrževanje: Ročno čiščenje, pripomočki se lahko čistijo v pomivalnem stroju