0
Vaša košarica:
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 100 €

Električni aparati

WMF

PRENOSNO INDUKCIJSKO KUHALIŠČE

Enostavna nega in robustna steklokeramična površina. Mobilna kuhalna plošča je kot nalašč za majhne kuhinje avtodome, kampiranje, neposredno za na mizo ali kot običajna kuhalna plošča. 6 praktičnih programov: pogrevanje, pogrevanje mleka, vrenje, kuhanje na pari, počasno vrenje in hitro segrevanje. 8 stopenj moči, enostavno nastavljivo s pomočjo drsnika, funkcija časovnika z digitalnim zaslonom.

Blagovna znamka: WMF
Serija: KULT-X
Šifra: 04.1524.0011
Cena z DDV:
94,99 €

O indukcijskem kuhališču

Mobilni užitek pri kuhanju za notranje in zunanje prostore. Za vse, ki želijo uživati največjo prilagodljivost pri kuhanju, pečenju ali ohranjanju toplote hrane. S prijatelji za mizo ali v pisarni. Indukcijska kuhalna plošča, ki prihrani prostor, je tako močna, da doseže temperaturo enako hitro kot pri kuhanju s plinom. Preprosto postavite lonec ali ponev na indukcijsko polje - in na zaslonu na dotik izberite osem ravni moči ali šest pred nastavljenih programov. Tudi s pospeševalno funkcijo za hitro ogrevanje se nič ne more zažgati. Steklokeramično površino enostavno očistimo s krpo.

 

O seriji KULT-X

WMF KULT X - to je vsestranski užitek pri kuhanju. Izdelki izgledajo odlično z elegantnim ohišjem Cromargan® in visokokakovostnimi črnimi plastičnimi dodatki. Opremljeni so s sistemom WMF High Performance in so visoko kvalitetni in visoko zmogljivi.

Številka artikla: 04.1524.0011
Znamka: WMF
Serija: KULT-X
V paketu: 1x enojno indukcijsko kuhališče
Materijal: Seklo, plastika
Barva: Črna
Dolžina (cm): 29,1
Širina (cm): 37,1
Višina (cm): 4,8
Moč (Watt): 1890 - 2205
Napetost (V): 220-240
Frekvenca (Hz): 50-60
Garancija: 2-leti
Vzdrževanje: Ročno čiščenje