0
Vaša košarica:
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 100 €

Seti jedilnega pribora

WMF

My2Go - 8 DELNI SET JEDILNEGA PRIBORA

S stilsko modernim jedilnim priborom My2Go s slamico za večkratno uporabo naj bo to del vsakega vašega obroka - kamor koli vas življenje popelje. Od zajtrkov za pisalno mizo, do kosil in pijač na poti – vsak kos je posebej razvit v dobro zasnovanih razmerjih za uporabo na poti in optimalno uporabo.
Blagovna znamka: WMF
Šifra: 12.9503.6040
Cena z DDV:
32,99 € 29,99 €

Izdelano iz visokokakovostnega, zelo robustnega Cromargana®, nerjaveče jeklo 18/10. Vsi kosi so primerni za pomivanje v pomivalnem stroju in enostavni za nego, nevtralnega okusa in odporni na kisline.
Zahvaljujoč prenosni, a funkcionalni zasnovi, je komplet My2Go posebej razvit za uporabo na poti. Od zajtrkov v pisarni do kosil in pijač na poti, nikoli več ne uporabljajte jedilnega pribora za enkratno uporabo ali plastične slamice.
Jedilni pribor in zaponka v Cromarganu® so idealni za personalizacijo in jih lahko prilagodite z gravuro, kot je ime lastnika. Kot nalašč zase ali kot posebno darilo!
Ovitek s filc-efektom je izdelan iz 100% recikliranih materialov za preprosto a elegantno shranjevanje osebnega kompleta. Vsak kos ima namensko režo, ki ga drži na mestu, da se izogne klopotanju.
Iz trajnih materialov je ta namizni pribor odlična in okolju prijazna zamenjava za jedilni pribor za enkratno uporabo.

 

S stilsko modernim jedilnim priborom My2Go s slamico za večkratno uporabo naj bo to del vsakega vašega obroka - kamor koli vas življenje popelje. Od zajtrkov za pisalno mizo, do kosil in pijač na poti – vsak kos je posebej razvit v dobro zasnovanih razmerjih za uporabo na poti in optimalno ravnanje. Komplet Cromargan® vključuje vilico, zaobljen nož za enostavno rezanje, majhno, a globoko žlico za boljši doseg dna skodelic in slamico s krtačko za čiščenje.

Številka artikla: 12.9503.6040
Znamka: WMF
V paketu: 1x Nož, žlica, vilica, slamica, krtačka za čiščenje, ovitek in zaponka
Materijal: Cromargan® 18/10 nerjaveče jeklo
Barva: Nerjaveče jeklo
Engineered in Germany

Vzdrževanje: Primerno za čiščenje v pomivalnem stroju