0
Vaša košarica:
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 100 €

Kuhinjski pripomočki

WMF

WMF SET KUHINJSKEGA ORODJA 7 DELNI

Na vrtljivem stojalu boste imeli vedno pri roki zajemalko, penovko, lopatico, lopatico za vok, metlico in lupilnik zelenjave. Po čiščenju v pomivalnem stroju jih enostavno obesite nazaj na stojalo za praktična ušesca, ki so varno zacementirana v ročaj.

Blagovna znamka: WMF
Serija: PROFI PLUS
Šifra: 18.7670.9990
Cena z DDV:
99,99 €

 

O seriji Profi Plus

Serija Profi Plus vam ponuja številne praktične kuhinjske pripomočke za resnično vse vrste priprav v enotnem in modernem dizajnu. V pomoč vam bodo žlička za omako, kepica za sladoled, kuhinjska kepica in cedilo. Ali pa pražen krompir, zrezke, panirane in karamelizirane jedi obrnite z ustreznim strgarjem iz poliranega nerjavečega jekla in nežno plastično žlico. Tudi zapletene stvari, kot so koščki jabolk, oblikovanje občutljivih kroglic iz celuloze ali odstranjevanje lusk s svežih rib, so otroška igra s profesionalnimi pripomočki. Mešajte, lupite, obračajte, ravnajte in še in še! Vsi kuhinjski pripomočki Profi Plus so natančno izdelani in brez težav jih je mogoče očistiti v pomivalnem stroju. Zahvaljujoč zanki iz nerjavečega jekla na ročaju, kadar jih ne uporabljate, čakajo na vašo naslednjo mojstrovino varno na stojalu.

 

 

TEHIČNI PODATKI

Šifra artikla 18.7670.9990
Blagovna znamka WMF
Serija Profi Plus
Obseg dobave 1 x vrtljivo stojalo, 1 x zajemalka, 1 x penovka, 1 x lopatica vok, 1 x lopatka, 1 x metlica, 1 x lupilnik zelenjave
Material Cromargan® 18/10 nerjaveče jeklo, kakovosten silikon
Dolžina (cm) 42,5
Višina (cm) 42,5
Barva Nerjaveče jeklo, delno mat
Čiščenje V pomivalnem stroju