IŠČI

Tafelstern porcelan

Ogromno profesionalnih uporabnikov v gastronomiji in hotelskem segmentu zaupa v TAFELSTERN. Izjemne oblike in vzorci TAFELSTERN porcelana so zelo cenjeni, prav tako kot izredno dolga življenjska doba in vzdržljivost njihovih izdelkov. Pri TAFELSTERNU so sposobni zagotoviti vrhunsko kakovost, saj je njihov porcelan izdelan izključno v Nemčiji.

S TAFELSTERN modularnim sistemom, vam omogočajo svobodno izbiro izdelkov iz porcelana iz mnogo različnih zbirk. Vsi izdelki iz skoraj vsake zbirke so med seboj združljivi in tako zagotavljajo idealne rešitve za zadovoljitev potreb različnih ciljnih skupin in priložnosti.

Bauscher porcelan

Inovativen pogum in ustvarjalnost sta vidna v vsakem detajlu. Storitve in rešitve so prilagojene njihovim strankam. Svetovljanski izgled, ki vedno znova premami stranke s prepričljivimi modeli in vrhunsko uporabnostjo.

Naj gre za tradicionalno ali nouvelle kuhanje, catering na porokah, piknikih ali poslovnih srečanjih, svojim strankam vedno zagotovijo svoje znanje in svojo strast ter se že danes trudijo, da bi lahko jutri ustregli željam svojim strankam.

Dibbern porcelan

Nemški DIBBERN ustvarja lahkoten in fin ''bone-china'' porcelan ter sodobne steklene posode. Preprostost modelov je ključ do njihovega uspeha, saj proizvajajo izdelke, ki imajo brezčasni značaj.

DIBBERN je eden zadnjih proizvajalcev porcelana, ki še vedno na tradicionalni način izdeluje svoje izdelke, ki so edinstveni v svoji trajnosti.

Rosenthal porcelan

Rosenthal porcelan pomeni lepoto in popolnost po najvišjih standardih. Rosenthal porcelan je sinonim za razkošje, način življenja in še posebej za občutek estetike pri izdelavi izdelkov, brez katerih prefinjene namizne kulture in sodobne notranjosti ne bi bilo.