0
Vaša košarica:
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 100 €

Shranjevanje živil

WMF

STEKLENE POSODE ZA SHRANJEVANJE - 3 DELNI SET - AKCIJA

Sistemi za svežino WMF vam zagotavljajo visoko funkcionalnost. Medtem, ko hrano hranite, visokokakovostna silikonska tesnila v pokrovu zagotavljajo, da so posode tesno zaprte.

Blagovna znamka: WMF
Serija: Top Serve
Šifra: 06.5424.9999
Cena z DDV:
92,99 €

O setu posod za shranjevanje:

Sistemi za svežino WMF vam zagotavljajo visoko funkcionalnost. Medtem, ko hrano hranite, visokokakovostna silikonska tesnila v pokrovu zagotavljajo, da so posode tesno zaprte. Zaradi brezčasne in kakovostne zasnove steklenih posod so po odstranitvi pokrovov takoj pripravljene za postrežbo. Po uporabi lahko daste sklede in pokrove preprosto čistiti v pomivalni stroj, nato pa jih  shranite v omarico, da prihranite prostor.

Sistem svežine in postrežbe WMF Top Serve ohranja vašo hrano svežo. Še več, zaradi klasične zasnove so steklene posode primerne tudi za serviranje hrane, morebitne ostanke lahko po obroku shranite v hladilnik, ne da bi jih prenesli. V ta namen posode preprosto zaprite s pripadajočimi pokrovi iz Cromargana® nerjavečega jekla 18/10. Kakovostno silikonsko tesnilo zapre posodo higiensko in nepredušno, ventil za svežino nato zagotavlja rahel podtlak, ki ohranja aromo. Integrirana mreža za tekočino v posodi preprečuje, da bi živila prišla v stik z morebitno kondenzacijo, ki bi se lahko razvila. Tako bo vaša hrana dolgo ostala sveža in hrustljava. Pladnje in pokrove lahko položite v hladilnik ali pomivalni stroj.
 

Številka artikla: 06.5424.9999
Znamka: WMF
Serija: Top Serve
V paketu: 2x posoda 13x10cm in 1x posoda 21x13cm
Materijal: Cromargan® 18/10 nerjaveče jeklo, steklo
Barva: Nerjaveče jeklo, modra
Primerno tudi za shranjevanje v zamrzovalniku

Vzdrževanje: Čiščenje v pomivalnem stroju