0
Vaša košarica:
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 100 €

Električni aparati

WMF

TOASTER

Močno temno opečen, diskretno porjavet ali le rahlo opečen. Za popoln toast za zajtrk obstaja veliko preferenc, s 6 spremenljivo nastavljivimi stopnjami porjavenja pa tudi Bueno Toaster ustreza vsem okusom.

Blagovna znamka: WMF
Serija: BUENO
Šifra: 04.1411.0011
Cena z DDV:
59,99 €

O toasterju

Natančno centriranje kruha je integrirano, tako da je vsaka rezina enakomerno opečena - tako kot nastavek za pečenje zvitkov ali rogljičkov. Z osvetljenimi funkcijskimi tipkami lahko enostavno izberete pametne dodatne funkcije za ogrevanje, dogrevanje ali odtajevanje ter prekinitev postopka. Drobtine kruha se zbirajo na praktičnem pladnju za drobtine, ki ga lahko odstranite z eno roko. Elegantna, mat površina ohišja je videti elegantno v vseh okoliščinah in je tudi veliko manj nagnjena k grdim prstnim odtisom.

6 spremenljivo nastavljivih nivojev, osvetljene funkcijske tipke (funkcija zaustavitve, ogrevanja / nakladanja in odmrzovanja), integriran nastavek za žemljice, integrirano centriranje kruha za enakomerno porjavenje, odstranljiv pladenj za drobtine.

 

O seriji Bueno

Serija aparatov BUENO je kombinacija brezčasnega, elegantnega materiala in očarljivo zaobljenih oblik s črnimi elementi. BUENO ima popolnoma eleganten in sodoben dizajn - kot že ime pove: preprosto dober.

Številka artikla: 04.1411.0011
Znamka: WMF
Serija: Bueno
V paketu: 1x toaster z 2 režama
Materijal: Cromargan® 18/10 nerjaveče jeklo
Barva: Nerjaveče jeklo, črna
Dolžina (cm): 19,8
Širina (cm): 21,1
Višina (cm): 11,4
Neto teža (g): 800
Moč (Watt): 800
Napetost (V): 220-240
Frekvenca (Hz): 50-60

Vzdrževanje: Ročno čiščenje