0
Vaša košarica:
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 100 €

Električni aparati

WMF

VAKUUMIRNI STROJČEK

Ne glede na to, ali hrano hranite v hladilniku le nekaj dni ali jo dlje časa hranite v zamrzovalniku - nežno vakuumiranje hrane podaljša njen rok uporabnosti in dolgoročno ohrani njen okus in hranila. Z vakuumirnim strojčkom WMF Lono je to zdaj lažje, kot kdaj koli prej.

Blagovna znamka: WMF
Šifra: 04.1907.0011
Cena z DDV:
149,99 €

O vakuumirnem strojčku

Ne glede na to, ali hrano hranite v hladilniku le nekaj dni ali jo dlje časa hranite v zamrzovalniku - nežno vakuumiranje hrane podaljša njen rok uporabnosti in dolgoročno ohrani njen okus in hranila. Z vakuumirnim strojčkom WMF Lono je to zdaj lažje, kot kdaj koli prej. Pet njegovih osvetljenih funkcijskih tipk je zelo enostavnih za uporabo, pametni samodejni programi za vlažno ali suho hrano pa olajšajo delo. Zahvaljujoč dvojnemu varjenemu šivu, zrak ne more vstopiti. Šest metrov folije se prilega priročni odstranljivi škatli za shranjevanje, vsak kos folije je natančno razrezan na pravo dolžino z integriranim rezalnikom. Elegantno ohišje iz visokokakovostnega Cromargan®. Vključno s folijo, vrečko in vakuumsko cevjo za posode.

Folijski zvitek in vrečka so odporne na trganje, brez okusa in imajo strukturo, optimizirano za zračni tok. Vključuje integriran rezalnik za folijo in odstranljivo škatlo za shranjevanje do 6 metrov folijskega zvitka. Ima 5 osvetljenih funkcijskih tipk: ročna zaustavitev, ločeno sesanje in varjenje, nastavitev suhe/vlažne hrane, samodejno sesanje in varjenje. Zaradi odstranljive vakuumske komore je čiščenje  enostavno. Vakuumirni strojček za nežno shranjevanje in konzerviranje živil, ki ohranja okus.

 

O seriji Lono

Aparati WMF serije LONO zagotavljajo popolno večerjo. Živahni izdelki v elegantni, lesketajoči se kovinski ali v trendovskih barvah ponujajo čisto kuharsko zadovoljstvo. Izdelki LONO so na voljo v zapeljivi "biserno beli" ali bogati, močni "limonino zeleni". Samoumevno je, da so vsi funkcionalni deli izdelani iz visokokakovostnega Cromargana®.

Številka artikla: 04.1907.0011
Znamka: WMF
Serija: Lono
V paketu: 1x vakuumirni strojček, 1x zvitek filma 30cm x 150cm, 5x vrečke 20 x 30cm, 1x vakuumska cev za posodo
Materijal: Cromargan® 18/10 nerjaveče jeklo
Barva: Nerjaveče jeklo - matt
Dolžina (cm): 17,5
Širina (cm): 41,2
Višina (cm): 8,1
Neto teža (g): 4230
Bruto teža (g): 5100
Napetost (V): 220-240
Frekvenca (Hz): 50-60

Vzdrževanje: Ročno čiščenje