0
Vaša košarica:
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 100 €

Noži

WMF

VEČNAMENSKI NOŽ 10 cm

Majhen, priročen in vsestranski, primeren je za različna rezalna opravila v kuhinji.

  • Dolžina noža: 20,5 cm
  • Dolžina rezila: 10 cm
Blagovna znamka: WMF
Serija: SPITZENKLASSE PLUS
Šifra: 18.9586.6032
Cena z DDV:
49,99 €

O nožu:

Majhen, priročen in vsestranski, primeren je za različna rezalna opravila v kuhinji. Uporabite ga na primer za čiščenje in rezanje sadja, zelenjave in solat. Sadje in zelenjava sta lahko trda, saj kratko in koničasto rezilo tega noža omogoča, da z njim lahko brez napora režemo jabolka, hruške, korenje ali kolerabo. Nož z lahkoto obvlada tudi sekljanje čebule in zelišč, ter natančno rezanje trdih klobas in salam. Vsestranski pripomoček, ki ne sme manjkati v nobenem gospodinjstvu!

 

O nožih Spitzenklasse Plus:

Ostra rezila, ročaji, ki se počutijo, kot da so narejeni prav za vašo roko in različni noži, ki jim ni para. Kolekcija Spitzenklasse Plus je klasična med noži WMF. Njihova posodobljena različica ima zaobljene robove ročajev, zaradi česar so noži še boljši v roki. Brezšivna obdelava ročajev in ojačana opora za pravo ravnovesje zagotavljata čisto, varno in zanesljivo delo. Kolekcija je izredno raznolika in ponuja primeren nož za vsakega kuharja in vsako sestavino: od klasike, kot so kuharski, univerzalni in zelenjavni noži z različno dolžino rezila, do kitajskih nožev za kuhanje in sekanje v različnih izvedbah do nožev Santoku. Priprava je na ta način zabavna!

 

Čiščenje nožev

Nože ni priporočljivo umivati v pomivalnem stroju, ker kemikalije, vroča voda in soli povzročijo topost rezila. Najbolje jih je čistiti ročno s toplo vodo, po potrebi pa lahko uporabimo tudi blago čistilo za pomivanje posode ter vlažno krpo. Nožev ne puščajte dlje časa v vodi, še posebej ne tistih z lesenimi ročaji in jih takoj po čiščenju obrišite s suho krpo.

Številka artikla: 18.9586.6032
Znamka: WMF
Serija: Spitzenklasse Plus
V paketu: 1x kuharski nož
Materijal: Cromargan® 18/10 nerjaveče jeklo
Barva: Nerjaveče jeklo, črna
Dolžina noža (cm): 20,5
Dolžina rezila (cm): 10

Vzdrževanje: Ročno čiščenje