0
Vaša košarica:
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 100 €

Noži

WMF

VEČNAMENSKI NOŽ 12 cm

Noži za pripravo so vsestranski in zato nepogrešljivi pomočniki v različnih delovnih korakih, povezanih s kuhanjem.

  • Dolžina noža: 25 cm
  • Dolžina rezila: 12 cm
Blagovna znamka: WMF
Serija: CLASSIC LINE
Šifra: 18.7457.6030
Cena z DDV:
27,99 €

O nožu:

Noži za pripravo so vsestranski in zato nepogrešljivi pomočniki v različnih delovnih korakih, povezanih s kuhanjem. Rezanje zelenjave, sekanje zelišč, filiranje mesa - vse to brez problema z dobrim nožem. Ostra rezila in ročaji, ki so oblikovani tako, da se popolnoma prilegajo roki, dajejo nožem za pripravo veselje ob uporabi vsakemu amaterskemu in profesionalnemu kuharju. Klasični predstavniki te kategorije nožev so tipični večnamenski noži, vendar imajo daljša rezila.

 

Dobro rezilo je polovica opravljenega dela!

Dober kuharski nož je ena najpomembnejših stvari, ki jih lahko ima kuhinja. Čisto narezana hrana je prvi korak k okusnim obrokom, ki ne le žgečkajo z okusi, temveč poskrbijo, da se vam tudi oči zasvetijo. Tudi v kuhinji velja enako, kot pri toliko drugih stvareh: služba je bolj zabavna, ko imate najboljše orodje! Z WMF noži, narejenimi iz posebnega jeklenega rezila z zakovicami iz visokokakovostnega sintetičnega materiala ali nerjavečega jekla Cromargan®, lahko brez težav režete vse sestavine. 

 

Kakovostni kuharski noži "Made in Germany"

Tako kot drugi noži WMF, so tudi kuharski noži zasnovani tako, da dobro znajo opravljati svoje delo v kuhinji, hkrati pa jih je treba zanje tudi dobro skrbeti. Poleg klasičnih različic iz naše zbirke nožev, izdelanih iz 15% krom-molibden-vanadijevega jekla s črnimi plastičnimi ročaji, lahko najdete tudi svetle in barvite nože. 

 

Čiščenje nožev

Nože ni priporočljivo umivati v pomivalnem stroju, ker kemikalije, vroča voda in soli povzročijo topost rezila. Najbolje jih je čistiti ročno s toplo vodo, po potrebi pa lahko uporabimo tudi blago čistilo za pomivanje posode ter vlažno krpo. Nožev ne puščajte dlje časa v vodi, še posebej ne tistih z lesenimi ročaji in jih takoj po čiščenju obrišite s suho krpo.

Številka artikla: 18.7457.6030
Znamka: WMF
Serija: Classic Line
V paketu: 1x kuharski nož
Materijal: Cromargan® 18/10 nerjaveče jeklo
Barva: Nerjaveče jeklo, črna
Dolžina noža (cm): 25
Dolžina rezila (cm): 12

Vzdrževanje: Ročno čiščenje