0
Vaša košarica:
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 100 €

WMF

WMF

WMF kavni avtomat 1100 S

Profesionalna kakovost kave, v kompaktnem dizajnu.

 

Iščete način, kako osebju podariti dodatno energijo in gostom poseben sprejem? Naložba v profesionalni aparat za kavo je pametna rešitev. WMF 1100 S ponuja vrsto okusnih, vrhunskih kavnih in čokoladnih napitkov na dotik. Njegova kompaktna oblika je idealna za lokacije z omejenim prostorom in visokimi standardi, zato ima številne vrhunske funkcije, ki jih običajno najdemo v večjih modelih.

Barvni poudarki


Zunanje stene WMF 1100 S, ki so prašno barvane, so na voljo v petih barvah, na zahtevo pa jih je na voljo še več. Ne glede na to, ali želite svoj aparat za kavo prilagoditi dekorju vašega delovnega mesta ali vašemu korporativnemu dizajnu, boste našli popolno rešitev.

Profesionalni varilnik


Profesionalni varilnik v WMF 1100 S je izdelan iz visokokakovostnega polimera za dolgo življenjsko dobo, je lahek, odstranljiv ter ima 15 g prostornine.

Dvojni zalogovnik


WMF 1100 S vam omogoča, da svoj meni specialitet za napitke dopolnite z dvema različnima rezervoarjema, na primer mlekom in čokolado v prahu, možnost, ki je ne boste našli skoraj na nobenem drugem aparatu v tem razredu.

Steam Jet


Steam Jet z napredno tehnologijo WMF ogreje vsako skodelico v nekaj sekundah z uporabo moči pare. Torej se vsak napitek ne postreže le pri idealni temperaturi, temveč ostane tudi vroč dlje in za največjo popolnost kave.

Intuitiven vmesnik na dotik


S svojo navpično funkcijo drsenja je intuitivna zasnova 7-palčnega barvnega zaslona na dotik enostavna za navigacijo, barvno shemo in postavitev gumbov pa lahko prilagodite svojim željam.

Oglaševanje na zaslonu


Barvit 7-palčni zaslon na dotik lahko prilagodite, da svojim strankam ali gostom prikazujete oglaševalske slike med pripravo njihovega napitka.

Izliv tople vode


Ločen izliv za doziranje vroče vode omogoča enostavno pripravo čaja in drugih vročih napitkov na dotik.

Ročni vložek za kavo


Priročen ročni vložek ponuja možnost uporabe druge vrste mlete kave za določen napitek, npr. espresso brez kofeina.

Pladenj za skodelice


V ohišje je vgrajen pladenj za skodelice do višine do 100 mm. Ločen pladenj za omogoča enostavnejšo uporabo in manj čiščenja.

Mlečni in parni sistemi


Ustvarite profesionalne izkušnje s kavo po vaših željah s sistemom za mleko in paro WMF. WMF 1100 S je na voljo z naslednjimi sistemi za mleko in paro: BASIC MILK - Vroče mleko, vroča mlečna pena - popolnoma samodejno preko izliva za napitke. BASIC STEAM - gretje napitkov in mleka ter vroče mlečne pene s pomočjo parne cevi. Ročni vklop in izklop.

WMF CoffeeConnect kot opcija


WMF CoffeeConnect vam ponuja možnost zbiranja dragocenih podatkov o stroju. Kjer koli že ste, imate lahko pregled nad prodanimi količinami in trenutnimi servisnimi informacijami. Prejeli boste opozorila, ki vas bodo obvestila, če vam zmanjkuje potrošnega materiala ali če je potrebno vzdrževanje. Še več, zahvaljujoč dvosmerni zasnovi sistema lahko pošljete prilagojene promocijske ponudbe iz svojega naslonjača neposredno na zaslon izbranega aparata. Osnovne funkcije so vam na voljo brezplačno. WMF CoffeeConnect zbira, analizira in obdeluje podatke o vaših kavnih avtomatih, kar vam omogoča optimizacijo procesov, zmanjšanje stroškov storitev in povečanje prodaje.

 

Oprema

1 mlinček
Rezervoar za vodo
Integriran mešalnik mleka
Dovod tople vode
Steam Jet
Napajanje 230 V

Opcije

2 mlinčka
Lijak za mleto vsebino
Fiksni komplet za vodo
Basic Steam
Izboljšave lijaka za zrna
Izboljšave lijaka za mleto vsebino
Praznjenje skozi odprtino v pultu

Dodatki

Vmesnik za kovance
Menjalnik kovancev
Čitalec kartic
 

 

Video o aparatu WMF 1100 S

Več o najpomembnejših lastnostih in možnostih opreme modela WMF 1100 S si lahko ogledate v spodnjem video posnetku


 

 

TEHNIČNI PODATKI

 

Priporočena dnevna/največja zmogljivost na uro* do 80 skodelic 
Nazivna moč/napajanje 1,9–2,3 kW / 230 V
Zmogljivost na uro v skladu z DIN 18873-2*  
za espresso 105 skodelic
za kavo z mlekom  75 skodelic
za kapučino 105 skodelic
Napitki s svežim mlekom  
Sistem Basic Milk da
Sistem Basic Milk Basic Steam da
1 ali 2 vgrajeni posodi za kavo/dodatki (različne posode za čokolado ali posip, običajno samo 1 posoda za kavo) pribl. 550 g / z dodatki pribl. 1100 g (Kapaciteta polnjenja je odvisna od velikosti kavnih zrn)
Sistem SteamJet  
Sistem Basic Milk da
Basic Milk Basic Steam da
Skupna količina vroče vode/uro 110 skodelic (22 litrov)
Ročno penjenje mleka in segrevanje napitkov  
Sistem Basic Milk -
Sistem Basic Milk Basic Steam da
Izguba energije na dan v skladu z DIN 18873-2 Posoda za posip/Basic Milk približno 0,76 kWh/dan
Zunanje mere (širina/višina**/globina) 325/500/561 mm
Posoda za vodo približno 4,5 litrov
Teža praznega aparata glede na model  pribl. 25,5 kg
Stalna raven zvočnega tlaka (LpA)*** < 70 dB (A)
   

 

 

* Zmogljivost je odvisna od velikosti skodelic, nastavitev glede kakovosti, modela in nazivne moči. Najvišja priporočena dnevna zmogljivost temelji na našem katalogu in konceptu strežbe. Navedene povprečne vrednosti so samo orientacijske. Posebej usposobljena ekipa WMF vam lahko ponudi idealen kavni aparat glede na vaše specifične potrebe.

** Višina vključno z zaslonom. Višina zgornjega pokrova brez zaslona in dodatkov: 460 mm. Višina aparata s posodami, vključno s ključavnico (brez ključa): 556 mm.

*** A-vrednotena raven zvočnega tlaka LpA (počasno) in LpA (impulzno) na delovnih postajah osebja je pod 70 dB (A), ne glede na način delovanja.

Pri karbonatni trdoti nad 5 °dKH je treba namestiti vodni filter WMF.