0
Vaša košarica:
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 100 €

WMF

WMF

WMF kavni avtomat 1300 S

WMF 1300 S

ZANESLJIVA KAKOVOST KAVE, KOMPAKTNA ZASNOVA IN ENOSTAVNA UPORABA.

 

„WMF 1300 S je posebej zasnovan za stranke, ki potrebujejo preprosto funkcionalen, robusten in zanesljiv aparat za kavo z minimalnim vzdrževanjem.“
        Raphael Nagel, vodja izdelkov WMF Professional Coffee Machines
 

 

 

Dobrodošel v družini, WMF 1300 S

Popolnoma avtomatski aparat za kavo WMF 1300 S je najnovejši dodatek k inovativnim aparatom za kavo družine WMF. Aparat odlikuje izjemna zanesljivost, robustnost in zmogljivost. S priporočeno povprečno zahtevo 120 skodelic na dan pa je zelo vsestranski. Predvsem pa je izjemno preprost za uporabo in vzdrževanje.
 

 

Kavna odličnost ima svoje ime

WMF 1300 S odlikuje visoka zmogljivost, kompaktne dimenzije in uporabniku prijazno delovanje. Ta popolnost do najmanjših podrobnosti je rezultat dolgoletnih izkušenj, zavedanja o kakovosti in strasti do izvrstnega uživanja v kavi.
Njegov koncept obljublja zanesljivo uporabo v dolgi življenjski dobi izdelka, deloma zahvaljujoč enostavnemu vzdrževanju in negi.

   

WMF 1300 S
Vedno sijoč pogled

 

EN STROJ
120 NAJLJUBŠIH KAV NA DAN

Od 0 do 120: močan nastop
Priporočena povprečna zahteva 120 skodelic na dan naredi WMF 1300 S popoln aparat za širok spekter uporabe v majhnih do srednje velikih podjetjih, v gostinstvu, komercialnih in profesionalnih podjetjih s kavo. V konicah zagotavlja odlične zmogljivosti, v tišjih trenutkih pa način varčevanja z energijo ščiti okolje in vaš proračun.

 

 

Mlinčki za kavo: tihi junaki v ozadju

Zahvaljujoč dvema ločenima mlinoma za kavo je postopek mletja tako tih, da lahko WMF 1300 S postavite tudi v pisarno ali konferenčno sobo. Stroj lahko obdeluje različne vrste zrn, saj lahko stopnjo mletja ročno nastavite, da dobite idealno ekstrakcijo izbranih kavnih zrn.
Varilnik iz trpežnega visokotehnološkega polimera s kapaciteto 15g, zagotavlja dolgo življenjsko dobo in polno moč pri pripravi kave, ter je enostaven za odstranitev za čiščenje in vzdrževanje.

   

WMF 1300 S: Harmonija celote, kot umetniško delo

Cilj koncepta aparata je dolgotrajno, uravnoteženo sodelovanje: visokokakovostni sestavni deli so med seboj optimalno prilagojeni in odlično sodelujejo. Robustne in zanesljive komponente prispevajo k dolgotrajni uporabi naprave WMF 1300S.

   

Absolutna popolnost za čisti užitek
 

PRVORAZREDNE KAVNE SPECIALITETE, 
PRIPRAVLJENE V POPOLNOMA AVTOMATIZIRANEM KAVNEM APARATU.

 

Vrhunski nastop od jutra do večera
Ne glede na to, ali gre za močan espresso za prebuditev, blag popoldanski kapučino ali večerno vročo čokolado: WMF 1300 S poznavalce spremlja ves dan. Upravljanje z 7-palčnim zaslonom na dotik je intuitivno in uporabniku prijazno, tako za osebje kot za samopostrežbo. Vsak uporabnik lahko zažene programe čiščenja in vzdrževanja ali nastavi recepte, slike in barvne koncepte.

 

 

Mlečni sistem za raznolikost

V najkrajšem možnem času ustvarite široko paleto napitkov, prilagojenih osebnim željam uporabnika: kapučino in latte macchiato s popolno mlečno peno, vročo mlečno kavo in čokolado z vročim mlekom.
Čiščenje in zamenjava mešalnika Choc je zaradi magnetne ključavnice in senzorja otroško lahko. Senzor zaklene stroj, če je skodelica nepravilno nameščena, zaradi česar je še varnejši za uporabo.

   

Več zalogovnikov, več možnosti

WMF 1300 S ima do tri zalogovnike - dva za različne vrste kavnih zrn in enega za mleko ali čokolado v prahu. Dodaten ročni vložek za mleto kavo vam omogoča pripravo novih vrst kave ali kave brez kofeina ločeno. Vsi zalogovniki so odstranljivi, enostavni za čiščenje in z možnostjo zaklepanja.

   

Strokovni strokovnjak za WMF 1300 S? Ti!

 

LEPOTA, SKRITA V 
NJEGOVI PREPROSTOSTI

 

Prvovrstna storitev v celoti po vašem okusu
Najsi bo to servisno osebje ali pisarniško osebje: WMF 1300 S sije s svojo maksimalno prijaznostjo do uporabnika. Orodna vrstica za predhodni izbor na zaslonu omogoča individualizacijo izbora - stopnjo polnjenja pijač lahko prilagodite po želji, pa tudi velikost skodelice, jakost pijače ali izbiro jezika. Poleg tega ima servisno osebje kadar koli enostaven dostop do določenih dodatnih funkcij, s pomočjo katerih je zaslon mogoče nastaviti tudi kot oglasni prostor.

 

 

Očistite s pritiskom na gumb

To bi bilo težko enostavneje ali hitreje: samodejni postopek čiščenja se začne vsak večer po kratkem pritisku na gumb za izklop. Po 7 dneh ali 250 pripravah se izvede popolno čiščenje sistema. Vse, kar morate storiti, je priključiti adapter Plug & Clean in vstaviti čistilno tablico. Enkrat na teden se mlečni penilec odstrani z enostavnim premikom in vstavi v čistilec sistema za mleko WMF.

   

Resnična veličina ni velika stvar

WMF 1300 S omogoča, da njegova zmogljivost govori sama zase. Z majhnimi dimenzijami 32,5 cm x 75,4 cm x 70 cm ga je mogoče namestiti tudi v prostorsko kritična okolja in se popolnoma prilega v majhne do srednje velike pisarne, restavracije s hitro hrano, prodajalne, samopostrežne trgovine in restavracije.

   

Kakovost "Made in Germany"

 

TEHNIČNO DOVRŠENO,
DO NAJMANJŠE PODROBNOSTI

Primerno za visoke in nizke formate vaših kavnih skodelic
Ne glede na to ali gre za majhno espresso skodelico, standardno skodelico ali visok kozarec: nastavljiv osrednji izliv napolni skodelice z višine med 60 in 169 mm. Za vročo vodo je višina nastavljivega osrednjega izliva v kombinaciji z osnovno paro 107,5 mm - brez brizganja.

 

 

Čisti, neomejeni užitki ob kavi

Še več, Cup Stop zagotavlja popolno polnjenje in čisto okolje, tako, da določi pravilen položaj vsake  skodelice. Lahko ga premikate tudi ročno in tako prilagodite posameznim skodelicam. Kava torej ostane tam, kjer mora biti: v kozarcih, vrčih in skodelicah.

   

Temperatura: grelnik za skodelico

WMF 1300 S ne samo, da pijačo pripravi s popolno temperaturo, temveč v nekaj sekundah tudi podaljša uživanje ob pitju, zahvaljujoč ogrevani skodelici. SteamJet segreje skodelico z vročo paro. Preprosto ga postavite na grelnik za skodelico in aktivirajte SteamJet, počakajte kratek čas in uživajte v popolni temperaturi napitka.

   

Nastop dodatne ekipe

 

WMF 1300 S IN NJEGOVI SOIGRALCI: 
DOBRO OBLIKOVANA EKIPA

 

Poiščite svojo popolno kombinacijo
Pripravite prostor za dodatke WMF! Izberite primerne izdelke, ki skladno dopolnjujejo vaš WMF 1300 S tako tehnično kot optično: hladilnik za mleko, stojalo za skodelice, mobilna postaja za kavo - vsaka naprava je po zasnovi in zmogljivosti prilagojena ustreznemu aparatu za kavo.

 

   

WMF COFFEE CONNECT: OSTANITE POVEZANI 
Z VAŠIM WMF 1300 S


WMF Coffee Connect je inovativna digitalna platforma, ki vam je opcijsko na voljo z WMF 1300 S in vam pomaga optimizirati vaše poslovanje s kavo. Vse številke, podatke in informacije upravljajte centralno in izkoristite ves potencial vašega kavnega avtomata.
 

WMF 1300 S Z VAMI NA STRANI Z 
APLIKACIJO WMF PHOTO SIMU

Vas zanima, kako bi bil WMF 1300 S videti v vašem poslovnem okolju? Aplikacija WMF PhotoSimu vam prinese predogled. Preprosto ga prenesite, skenirajte mesto namestitve in uživajte v pogledu na WMF 1300 S v živo, v barvah in v 360° pogledu, zahvaljujoč razširjeni resničnosti.

STORITVE: MONTAŽA, VZDRŽEVANJE, 
POPRAVILA IN VEČ

Naše storitve so sestavni del naše obljube o kakovosti. Popolnoma avtomatski kavni avtomati WMF že od samega začetka dosegajo odlične stvari - in to zahvaljujoč našim specialnim serviserjem v dolgem časovnem obdobju.

 

 

 

TEHNIČNI PODATKI

 

Priporočena dnevna/največja zmogljivost na uro* 120 skodelic 
Velikost zaslona 7˝ zaslon na dotik
Število napitkov za programiranje 24
Nazivna moč/napajanje 2,0 - 2,4 kW / 220 - 240 V
Zmogljivost na uro v skladu z DIN 18873-2
Espresso / 2 espressa
Café Crème / 2 café crèmesa
Cappuccino / 2 cappuccina

110 / 160 skodelic
80 / 92 skodelic
110 / 160 skodelic
Zmogljivost izpusta vroče vode / na uro 110 skodelic
Izguba energije na dan v skladu z DIN 18873-2 1,02 kWh
Posode za kavna zrna Desna in leva pribl. 650 g, sredinska pribl. 550 g   
Posoda za vsebino v prahu Pribl. 1200 g
Zunanje mere (širina/višina**/globina) 325 / 670 / 574 mm
Dovod vode Rezervoar za vodo (pribl. 4l) ali stalni priklop
Teža praznega aparata Pribl. 40 kg
Stalna raven zvočnega tlaka (LpA)*** < 70 dB(A)

 

 

* Zmogljivost je odvisna od velikosti skodelic, nastavitev glede kakovosti, modela in nazivne moči. Najvišja priporočena dnevna zmogljivost temelji na našem katalogu in konceptu strežbe. Navedene povprečne vrednosti so samo orientacijske. Posebej usposobljena ekipa WMF vam lahko ponudi idealen kavni aparat glede na vaše specifične potrebe.
** Višina s posodo za zrna s ključavnico, brez zapore.
*** A-nazivna raven zvočnega tlaka LpA (počasna) in LpA (impulz) na delovnem mestu operativnega osebja je vedno pod 70 dB (A), v vsakem načinu delovanja.

Pri karbonatni trdoti nad 5 °dKH je treba namestiti vodni filter WMF.