0
Vaša košarica:
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 100 €

WMF

WMF

WMF kavni avtomat 1500 S+

Vsestranskost kave brez primere z zagotovljeno visoko kakovostjo.


WMF 1500 S+, ki združuje zanesljive zmogljivosti z intuitivnim upravljanjem, v svoje vitke dimenzije vključuje paleto naprednih funkcij. Še več, lahko ga prilagodite svojim potrebam in željam strank. WMF 1500 S+ je vsestranska rešitev za pripravo vrhunskih kavnih specialitet. Združuje visoko kakovost in dolgoročno zanesljivost, ki jo pričakujete od WMF, s prilagodljivostjo, ki si jo želite, in raznolikostjo, ki jo cenijo vaše stranke. Omogoča enostavno uporabo, ki zagotavlja učinkovitost tako v strežnem kot v samopostrežnem okolju. Dodajte prednosti pionirske digitalne povezljivosti in dobili boste vse sestavine, ki so potrebne za rast in razvoj vašega podjetja s kavo v mnogih letih.

Prilagodljiva konfiguracija zalogovnika za zrnja

Za največjo raznolikost vam do trije zalogovniki na WMF 1500 S+ ponujajo uporabo do dveh vrst kavnih zrn, čokolade v prahu ali dvojnih dodatkov. Aparati ponujajo tudi možnost uporabe ročnega vložka za mleto kavo, na primer za pripravo kave brez kofeina. Leva in desna zalogovnika za zrnja lahko sprejmeta do 1100 g, osrednji pa 700 g, medtem, ko lahko zalogovnik za prah sprejme do 2000 g prahu. Da bi optimizirali svoj vizualni učinek, imajo zalogovniki usklajeno zasnovo in vsak ima pokrov s ključavnico. Poleg tega so odstranljivi in primerni za pomivanje v pomivalnem stroju za enostavno čiščenje.

Do 2 mlinčka za kavo


Če želite svojim strankam ponuditi široko izbiro vrhunskih kavnih specialitet, lahko z dvema mlinčkoma ustvarite vrsto receptov. Robustni, hitri in tihi, dolgotrajni, visoko zmogljivi mlinčki so elektronsko krmiljeni in fino nastavljeni.

10-palčni barvni zaslon na dotik


WMF 1500 S+ takoj povabi k interakciji s svojim privlačnim 10-palčnim barvnim zaslonom na dotik, ki prikazuje realistične upodobitve izdelkov. Navigacija je intuitivna z uporabo znanih menijev na dotik, pri čemer so na voljo tako postrežni kot samopostrežni načini. Zaslon je idealen za predstavitev prehranskih informacij, lahko pa se uporablja tudi za predvajanje videoposnetkov, na primer za promocijo posebnih ponudb ob določenem času dneva.

Oglaševanje


Barvni 10-palčni zaslon na dotik ponuja tudi možnosti za povečanje prodaje s privlačnim oglaševanjem ali prilagojenimi posebnimi ponudbami. Medtem ko pripravljate napitke vaših strank, lahko izkoristite njihov čas in pozornost.

Izliv samodejno nastavljiv po višini


Izliv na WMF 1500 S+ se samodejno prilagodi na optimalno višino za vsak izbran napitek, odvisno od prednastavljene vrednosti za vsak recept. Temperatura napitka tako ostaja popolna, brizge mleka po ohišju pa so preteklost. Ta funkcija ni obvezna in je na voljo samo, če je nameščen sistem Dynamic Milk.

Dynamic Coffee Assist


Dynamic Coffee Assist trajno zagotavlja najvišjo kakovost vseh kavnih specialitet na osnovi espressa, ki jih ponuja WMF 1500 S+. Ko je kakovost pijače nastavljena, ta sistem neprekinjeno nadzira pretok vara in po potrebi samodejno prilagodi stopnjo mletja ali količino kave. Tako čas kuhanja in ekstrakcija ostajata nespremenjeai, zato veste, da bodo vaše stranke neprestano uživale v odlični kavi.

Dynamic Milk Assist


Inovativna tehnologija Dynamic Milk Assist zagotavlja stalno visoko kakovost vseh mlečnih napitkov. Z najsodobnejšimi senzorji neprekinjeno spremlja temperaturo v hladilniku in pretok mleka v stroju. Na podlagi teh vrednosti uravnava dejavnike, kot je hitrost črpalke, da ustvari popolno mlečno peno vnaprej izbrane konsistence. Poleg tega Dynamic Milk Assist zazna, kdaj je raven mleka nizka.

Sveža filtrirana kava


Z inovativno možnostjo sveže filtrirane kave, lahko prvič postrežete s posebnimi kavnimi specialitetami in okusno svežo filtrirano kavo iz enega stroja! Zahvaljujoč novemu sistemu filtrirnih kapsul je vsaka skodelica sveže pripravljena iz aromatičnih kavnih zrn in nato gladko filtrirana, da odstrani usedline in olja. Ker sistem zagotavlja konstantno temperaturo in prostornino, je vsaka skodelica filtrirane kave tako čudovito aromatična in sveža kot zadnja.

WMF CoffeeConnect kot standard


WMF CoffeeConnect vam ponuja možnost zbiranja dragocenih podatkov o stroju. Kjer koli že ste, imate lahko pregled nad prodanimi količinami in trenutnimi servisnimi informacijami. Prejeli boste opozorila, ki vas bodo obvestila, če vam zmanjkuje potrošnega materiala ali če je potrebno vzdrževanje. Še več, zahvaljujoč dvosmerni zasnovi sistema lahko pošljete prilagojene promocijske ponudbe s svoje mize neposredno na zaslon izbranega stroja. Osnovne funkcije so vam na voljo brezplačno. WMF CoffeeConnect zbira, analizira in obdeluje podatke o vaših kavnih avtomatih, kar vam omogoča optimizacijo procesov, zmanjšanje stroškov storitev in povečanje prodaje.

Na voljo sistemi za mleko in paro


S sistemoma WMF Milk and Steam boste kreacije kave v slogu bariste hitro prilagodili posameznim okusom. Poleg ponudbe vročih in hladnih mlečnih kavnih specialitet Easy Milk sistem in Dynamic Milk System omogočata popolnoma avtomatizirano pripravo vročega in hladnega mleka, ter napitkov iz mlečne pene, pa tudi veliko različnih vrst mlečne pene.

 

Oprema


1 mlinček za kavo (leva prazna posoda)
Vroča voda
Kombinirani izliv z integriranim penilcem mleka
Basic Milk
Samodejno čiščenje
4-litrski rezervoar za vodo
Možnost curka
Basic Steam
8-palčni zaslon MMI na dotik
Dostop do kode PIN
Do 48 gumbov izdelkov
Priključek 220 - 240 V / 2,75 - 3,25 kW

Opcije


2 mlinčka
Podajalnik prahu
Fiksni priključek za vodo
Sistem mleka Easy Milk
Posode, ki jih je mogoče zakleniti
Zaklepanje sprednje plošče
Pladenj 100 mm
Praznjenje skozi odprtino v pultu

Dodatki

Vmesnik za kovance
Menjalnik kovancev
Čitalec kartic
 

 

Video o aparatu WMF 1500 S+

Več o najpomembnejših lastnostih in možnostih opreme modela WMF 1500 S+ si lahko ogledate v spodnjem video posnetku


 

 

TEHNIČNI PODATKI

 

Priporočena dnevna/največja zmogljivost na uro* do 180 skodelic 
Nazivna moč/napajanje 2,75-3,25 kW / 230 V
Posoda za kavo v zrnju na desni in levi pribl. 1100 g, na sredini pribl. 550 g
Posoda za čokolado ali posip (opcija) pribl. 1500 g
Zunanje mere (širina/višina**/globina) 325/706/590 mm
Teža praznega aparata (glede na model) pribl. 37 kg
Stalna raven zvočnega tlaka (LpA)*** < 70 dB (A)
Dovod vode posoda za vodo (pribl. 4,5 l) ali fiksni dovod vode

 

 

* Učinkovitost je bila zabeležena s pomočjo stroja z xed dovodom vode in je odvisna od velikosti skodelice, nastavitev kakovosti, izliva, modela in nazivne moči. Osnova za priporočeno maks. dnevno zmogljivost je ustrezen izbran koncept storitve. Te povprečne vrednosti so navedene kot vodilo. Naj naše usposobljeno osebje WMF za vas pripravi prilagojeno rešitev za kavni aparat.
** Višina z lijakom za zrna s ključavnico, brez zapore.
*** A-nazivna raven zvočnega tlaka LpA (počasna) in LpA (impulz) na delovnem mestu operativnega osebja je vedno pod 70 dB (A) v vsakem načinu delovanja.
Od 5° dKH (karbonatna trdota) je treba namestiti vodni filter WMF.