0
Vaša košarica:
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 100 €

WMF

WMF

WMF kavni avtomat 5000 S+

Odlično uživanje v kavi, brez napora v katerem koli okolju.


Eleganten profil WMF 5000 S+, ki predstavlja izjemen podvig inženiringa in oblikovanja. Ponuja presenetljivo paleto visoko zmogljivih funkcij, prilagodljivih možnosti in inovacij, usmerjenih v stranke. WMF 5000 S+ združuje eleganten videz z uporabniku prijaznim delovanjem, visokokakovostnimi komponentami z digitalno povezljivostjo, ki zagotavljajo prihodnost in impresivno zmogljivost z obsežnimi možnostmi konfiguracije in prilagajanja. Skratka, združuje odlično razvajanje s kavo in enostavno delo v vsakem okolju. Najpomembneje pa je, da je zgrajen za dolgoročno popolno zanesljivost. Tako vi, kot vaše stranke, lahko še naprej uživate sadove inovacij WMF tudi v prihodnjih letih.

Visoka hitrost


WMF 5000 S+ pripravlja kavne specialitete vrhunsko on hitro. Tako je kot nalašč za zadovoljevanje zahtevnih kupcev na lokacijah z velikim povpraševanjem.

Vzporedna priprava kave in vroče vode


Da boste lahko sledili velikemu povpraševanju tudi ob konicah, lahko 400 V modeli WMF 5000 S+ istočasno pripravljajo kavne napitke in vročo vodo. To omogoča optimiziran kotel, ki zagotavlja povečano ogrevalno moč z 9 kW.

Varilnik za velike obremenitve


Varilnik za visoko obremenitev iz nerjavečega jekla je izdelan v Nemčiji s trpežnimi komponentami, ki vam zagotavljajo visoko zmogljivost in dolgoletno največjo zanesljivost. Njegova zasnova odlikuje robusten, kovan okvir in fino sito za pripravo drobnejših receptov, medtem ko njegova zmogljivost 19 g omogoča večje varilske serije v enem koraku. Ker je varilnik trajno nameščen v napravi, ne zahteva dodatnega čiščenja.

10-palčni barvni zaslon na dotik


WMF 5000 S+ takoj povabi k interakciji s svojim privlačnim 10-palčnim barvnim zaslonom na dotik, ki prikazuje realistične upodobitve izdelkov in posamezne barvne svetove. Navigacija je intuitivna z uporabo menijev na dotik, pri čemer so na voljo tako postrežni kot samopostrežni načini. Zaslon je idealen za predstavitev prehranskih informacij, lahko pa se  uporablja tudi za predvajanje videoposnetkov, na primer za promocijo posebnih ponudb ob določenem času dneva.

2 mlečna pripravka


Zahvaljujoč sistemu za 2 mlečna pripravka, lahko ponudite dve različni vrsti mleka. Tako lahko svojim strankam ponudite na izbiro mleko z nizko vsebnostjo maščob, sojo ali z malo laktoze. Funkcija samodejnega preklopnega ventila zagotavlja, da obe vrsti mleka ne prideta v stik, za pripravo pijače pa se uporablja samo izbrana vrsta mleka.

Izliv samodejno nastavljiv po višini


Izliv na WMF 5000 S+ se samodejno prilagodi optimalni višini za vsak izbran napitek, odvisno od prednastavljene vrednosti za vsak recept. Temperatura napitka tako ostaja popolna, brizge mleka po ohišju pa so preteklost.

Dynamic Coffee Assist


Dynamic Coffee Assist trajno zagotavlja najvišjo kakovost vseh kavnih specialitet na osnovi espressa, ki jih ponuja WMF 5000 S+. Ko je kakovost pijače nastavljena, ta sistem neprekinjeno nadzira pretok vara in po potrebi samodejno prilagodi stopnjo mletja ali količino kave. Tako čas kuhanja in ekstrakcija ostajata nespremenjena, da bodo vaše stranke uživale v vedno odlični kavi.

Dynamic Milk Assist


Inovativna tehnologija Dynamic Milk Assist zagotavlja stalno visoko kakovost vseh mlečnih napitkov. Z najsodobnejšimi senzorji neprekinjeno spremljajo temperaturo v hladilniku in pretok mleka v stroju. Na podlagi teh vrednosti uravnava dejavnike, kot je hitrost črpalke, da ustvari popolno mlečno peno. Dynamic Milk Assist zazna tudi kdaj je raven mleka prazna.

Senzor za skodelico


Resnično pameten aparat za kavo se prilagodi vsaki skodelici. Na voljo kot dodatna oprema za WMF 5000 S+ in WMF 1500 S+. Senzor prepozna skodelico nameščeno na pladnju za izliv in približa izliv na točno pravo razdaljo nad njo. Naprava lahko celo izbere določene napitke ali velikosti glede na uporabljeno skodelico. S tem odpravi potrebo po ročnem izbiranju in zmanjša tveganje prekomernega polnjenja. Tako vaše stranke uživajo v nemotenih storitvah, vi pa v največji operativni učinkovitosti.

Sveža filtrirana kava


Z inovativno možnostjo sveže filtrirane kave lahko prvič postrežete s posebnimi kavnimi specialitetami in okusno svežo filtrirano kavo iz enega stroja! Zahvaljujoč novemu sistemu filtrirnih kapsul je vsaka skodelica sveže pripravljena iz aromatičnih kavnih zrn in nato gladko filtrirana, da odstrani usedline in olja. Ker sistem zagotavlja konstantno temperaturo in prostornino, je vsaka skodelica filtrirane kave tako čudovito aromatična in sveža kot zadnja.

Ohlajena kava (opcijsko)


Ta inovativna možnost vam omogoča, da postrežete pijače iz ohlajene kave. S pretokom sveže kuhane vroče kave skozi toplotni izmenjevalnik, da jo ohladi, nudi hitro rešitev za pripravo okusne ledene kave in drugih napitkov, zaradi česar led in sladoled dlje časa ostanejo zmrznjeni.

WMF CoffeeConnect kot standard


WMF CoffeeConnect vam ponuja možnost zbiranja dragocenih podatkov o stroju. Kjer koli že ste, imate lahko pregled nad prodanimi količinami in trenutnimi servisnimi informacijami. Prejeli boste opozorila, ki vas bodo obvestila, če vam zmanjkuje potrošnega materiala ali če je potrebno vzdrževanje. Še več, zahvaljujoč dvosmerni zasnovi sistema lahko pošljete prilagojene promocijske ponudbe s svoje mize neposredno na zaslon izbranega aparata. Osnovne funkcije so vam na voljo brezplačno. WMF CoffeeConnect zbira, analizira in obdeluje podatke o vaših kavnih avtomatih, kar vam omogoča optimizacijo procesov, zmanjšanje stroškov storitev in povečanje prodaje.

   

Na voljo sistemi za mleko in paro


S sistemoma WMF Milk and Steam boste kreacije kave v slogu bariste hitro prilagodili posameznim okusom. Poleg ponudbe vročih in hladnih mlečnih kavnih specialitet Easy Milk sistem in Dynamic Milk System omogočata popolnoma avtomatizirano pripravo vročega in hladnega mleka, ter napitkov iz mlečne pene, pa tudi veliko različnih vrst mlečne pene.

 

Oprema

1 mlinček (levi lijak brez mlinčka)
Vroča voda
SteamJet
Samodejno čiščenje
Stalni priključek za oskrbo z vodo in odtok
Zalogovniki z zaklepanjem
LED osvetlitev
Zaslon na dotik 8"
Dostop do kode PIN
Do 48 gumbov izdelkov
Priključek 220 - 240 V / 3 kW

Opcije

2 mlinčka
Mehanizem za doziranje praška
Dvojni mehanizem za doziranje praška
Easy Milk ali Dynamic Milk
Auto Steam ali Easy Steam
Podnožje aparata
Praznjenje skozi odprtino v pultu
Priključek 400 V / 9 kW

Dodatki

Vmesnik za kovance
Menjalnik kovancev
Čitalec kartic
 

 

Video o aparatu WMF 5000 S+

Kratek video o modelu WMF 5000 S+ si lahko ogledate v spodnjem video posnetku

 

 

TEHNIČNI PODATKI

 

Priporočena dnevna/največja zmogljivost na uro* do 250 skodelic 

Nazivna moč/napajanje
Easy Milk
Dynamic Milk


3,01–3,51 kW / 220–240 V or 8,41–9,96 kW / 380–415 V
3,01–3,51 kW / 220–240 V or 8,41–9,96 kW / 380–415 V

Zmogljivost na uro v skladu z DIN 18873-2*
Espresso / 2 espressa
Café Crème / 2 café crèmesa
Cappuccino / 2 cappuccina

144 / 220 skodelic
112 / 136 skodelic
144 / 220 skodelic
Napitki s hladnim mlekom
Easy Milk / Dynamic Milk

da / da
Napitki s hladno mlečno peno
Easy Milk / Dynamic Milk

ne / da
Zmogljivost vroče vode / uro (220–240 V)
Easy Milk / Dynamic Milk

160 skodelic
Izguba energije na dan v skladu z DIN 18873-2
Easy Milk / Dynamic Milk

1,55 kWh / 2,23 kWh
Posode za kavna zrna Desna in leva pribl.. 1100 g, sredinska pribl.. 700 g
Posoda za čokolado (opcijsko) Pribl. 2000 g
Zunanje mere (širina/višina**/globina) 325 / 716 / 590 mm
Dovod vode Stalni priklop
Teža praznega aparata Pribl. 37 kg
Stalna raven zvočnega tlaka (LpA)*** < 70 dB(A)

 

 

* Zmogljivost je odvisna od velikosti skodelic, nastavitev glede kakovosti, modela in nazivne moči. Najvišja priporočena dnevna zmogljivost temelji na našem katalogu in konceptu strežbe. Navedene povprečne vrednosti so samo orientacijske. Posebej usposobljena ekipa WMF vam lahko ponudi idealen kavni aparat glede na vaše specifične potrebe.
** Višina s posodo za zrna s ključavnico, brez zapore.
*** A-nazivna raven zvočnega tlaka LpA (počasna) in LpA (impulz) na delovnem mestu operativnega osebja je vedno pod 70 dB (A), v vsakem načinu delovanja.

Pri karbonatni trdoti nad 5 °dKH je treba namestiti vodni filter WMF.