0
Vaša košarica:
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 100 €

Električni aparati

WMF

WMF KONTAKTNI ŽAR

Dekorativni kontaktni in namizni žar v eni napravi s praktičnim navijalnikom kabla in z brezstopenjsko nastavitvijo temperature. Plošča za žar Vario-Flex: Samodejna nastavitev višine, 2 liti aluminijasti plošči, prevlečeni z prevleko proti prijemanju. Žar za peko z minimalno količino maščobe. Odstranljiv pladenj za kapljanje maščobe je primeren za čiščenje v pomivalnem stroju.

 

PONUDBO SESTAVLJA:

1 kos. art. 04.1511.0011  WMF LONO KONTAKTNI ŽAR

 

 


 

Blagovna znamka: WMF
Serija: LONO
Šifra: 04.1511.0011
Cena z DDV:
149,99 €
Zakaj izbrati enega, če imate lahko oboje?

WMF Lono Grill 2v1 je mogoče uporabiti kot kontaktni žar, ko ga odprete je lahko tudi namizni žar. 2100 vatov moči zagotavlja hitro ogrevanje in visoke temperature. Z vrtljivim gumbom lahko nastavite pravo temperaturo peke. Plošča žara Vario-Flex je unikatna. Inteligentna plošča žara Vario-Flex je prilagodljiva po višini vaših rib, mesa ali zelenjave. Nežno meso ni stisnjeno a še vedno je dovolj pritiska za okusen vzorec žara. To pomeni, da se lahko uporablja tudi kot sendvič ali panini žar. Zahvaljujoč prilagodljivemu vzmetenju je plošča vedno optimalno nameščena tudi pri pripravi hrane na žaru na različnih višinah. Dve plošči iz litega aluminija sta prevlečeni s prevleko proti prijemanju, tako da vam ni treba dodajati dodatne maščobe za pečenje dobrot. Odvečna maščoba od pečenja steče skozi žlebove v pladenj za zbiranje maščobe. Za malo maščob in za zdravo zabavo na žaru! Tako kot ohišje je tudi pladenj za zbiranje maščobe izdelan iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla Cromargan. Ta je še posebej trpežen in enostaven za čiščenje.

 
O seriji LONO

Aparati WMF serije LONO zagotavljajo popolno večerjo. Živahni izdelki v elegantni, lesketajoči se kovinski ali v trendovskih barvah ponujajo čisto kuharsko zadovoljstvo. Izdelki LONO so na voljo v zapeljivi "biserno beli" ali bogati, močni "limonino zeleni". Samoumevno je, da so vsi funkcionalni deli izdelani iz visokokakovostnega Cromargana®.
 

Številka artikla: 04.1511.0011
Znamka: WMF
Serija: Lono
V paketu: 1x Kontaktni žar, 2x plošča iz litega aluminija z prevleko proti prijemanju, 1x odstranljiv pladenj za zbiranje maščobe
Materijal: Cromargan® 18/10 nerjaveče jeklo
Barva: Nerjaveče jeklo
Osnovni materijal: Aluminij, prevleka proti prijemanju
Dolžina (cm): 32
Širina (cm): 42
Višina (cm): 11,4
Neto teža (g): 4230
Bruto teža (g): 5100
Moč (Watt): 2100
Napetost (V): 220-240
Frekvenca (Hz): 50-60
Garancija: 2-leti
Vzdrževanje: Ročno čiščenje, plošče se lahko čistijo v pomivalnem stroju