0
Vaša košarica:
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 100 €

Kavni avtomati

WMF profesionalni kavni avtomati zagotavljajo konstantno kvaliteto pripravljenih kavnih in mlečnih napitkov za lokacije, ki na dnevnem nivoju potrebujejo 50, 500 ali več kavnih napitkov. Sodobna tehnologija, vrhunski posamezni deli, ter enostavno rokovanje omogočajo široki skupini uporabnikov nemoteno delovanje. Slogan WMF-a »Coffee wake's up the World«  deluje  v več kot 100 državah na vseh celinah sveta. Priporočamo se za nakup kavnega aparata WMF, naši strokovni in prijazni prodajalci pa vam bodo priporočali najbolj ustrezen aparat za vas. Nudimo vam celovito servisno storitev (popravilo na terenu) po standardih proizvajalca WMF. 

Kavni aparati Jura Swiss made je vodilni proizvajalec na področju kavnih avtomatov. Lastni razvoj visoka kakovost, vrhunska tehnologija in razvoj odlikuje švicarskega proizvajalca Jura.  Kupcem priporočamo Jura kavni avtomat, kjer si z pritiskom na gumb pripravite sveže kavo in mlečni kavni napitek kot v vaši najbolj priljubljeni kavarni. Espresso, Cappuccino, CaffeeLatte bodo stalnica doma.

Priprava kavnega napitka je izključno iz kave v zrnu - sveže mleta.  Jura Professional kavni avtomati so našli svoje mesto v pisarnah, manjših gostinstvih, kmečki turizmih…  Nudimo vam celotno paleto kavnih aparatov Jura, kavo in kavne napitke pa lahko poizkusite v Jura Store Ljubljana in WMF Professional Outlet Škofja Loka. Po dogovoru vam omogočamo tridnevno  brezplačno testiranje Jura kavnega aparata doma. Vljudno vabljeni!

Kavni aparat Cremesso pripravlja kavo v kombinaciji s Cremesso Classic kavno kapsulo. Različne kavne mešanice v kapsulah zagotavljajo konstantno in stabilno kvaliteto priprave.